Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ale jo, když se člověk přenese nad fakt, že si tu dělají prdel z lidí indisponovaných pohybově, či jinak, občas jsem si u filmu i vyprsknul, nebylo to ve výsledku špatný - oddychová komedie, která neurazí - navíc Cox je tady v roli afektovaného strýce naprosto boží.................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Knoxville umí i líp. The Ringer je co se týče humoru hodně přízemní, na to, s jakou látkou potenciálně pracuje. Plno Dowňáčků a retardů okolo a světe div se, tvůrci se s humorem vůbec nerozmáchli, právě naopak si z nikoho tady nedělají prdel, nikomu se nevysmívají a celé jakoby to nemělo dostatečnou odvahu a koule vystoupit z pole formální korektnosti. Nakonec pak jde o komedii na vtipy chudou, která sice příběh tak nějak odvypráví, ale nikoho výrazněji nerozesměje a to je chyba. Šampioni (2018) byli v tomhle ohledu daleko více otevřenější, pobavili více a i příběhově i herecky zasáhli diváka šikovněji. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +fain herci -minimum fórů/// Celkem pohodová oddychovka s pěkným příběhem o chlápkovi, který hrál retarda, aby vyhrál olympiádu. Toho retarda hraje Johnny Knoxville a hraje ho velmi dobře. Potěší účast Katherine Heigel a dobrá hudba (ze Sedmy statečných?). Jen scénář by mohl být lepší. Je to komedie, ale gagy jsou podle mě příliš laciné a smát se u filmu moc nebudete. Každopádně mám z filmu dobrý pocit./// Celkem 67%/// ()

himor 

všechny recenze uživatele

Typický Knoxville...strašná hovadina a čo je ešte horšie, hrajú tam postihnutý či už telesne, alebo duševne...nehovorím to preto aby som sa na nich bavil, skôr preto, že to bolo čisté znevažovanie ľudí s postihnutím. Ako dali im prácu a tak, ale toto bolo príliš. Ale k filmu...nápad za hovno, o hercoch pomlčím. Ja neviem nepripadalo mi to ani smiešne...skôr hlúpe. max 30% ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Tohle ničím nepřekvapuje, je to do puntíků nalité do všech klišé - počáteční problém - jeho řešní, katarze, osvícení, dojemný konec. Tvůrci se lekli dosti kontroverzního tématu a tak se z daného prostředí moc netěží, spíše se jedná o lehké naťukávání. Škoda, že těch vtipů tady moc není. Ale jako vata, na jeden večer to stačí, plus tak krásná bloncka v hlavní ženské roli. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film měl jít do amerických kin už v roce 2004, ale byl pozdržen vedoucími studia, protože se jim nelíbil obsah. (HappySmile)
  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)

Reklama

Reklama