Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Catlow (Yul Brynner) je zloděj dobytka a velký sympaťák. Tentokrát však bude se svojí bandou usilovat o něco daleko většího - 2 miliony ve zlatě. Překazit se mu to pokusí šerif Cowan, který vděčí catlowovi za záchranu svého života a pak je tu ještě lovec lidí Miller, který touží Catlowa zabít... (5150)

Recenze (17)

Han22 

všechny recenze uživatele

To byla taková kravina, že to nezachránila ani spousta akce a herci. Brynner se sice snaží hrát sympatického darebu, ale už hrál i líp, Crenna je průměrný a Nimoy alias pana Spocka prostě nechci vidět jako zarostlého bezcitného hajzla. Zbytek je prostě překombinovaný chaos. Dobytkáři si najmou zabijáka na vůdce tlupy chytající volný dobytek. Jde po něm i jeho kamarád šerif (přestože ví, že nic neudělal). V Mexiku se do toho zaplete armáda, několikrát ukradené zlato, rozbroje v bandě, naštvaná exmilenka s vlastní bandou a ještě indiáni... už chyběli jen ufouni. Ne že bych se nudil, jen mě ten děj absolutně nebavil a víc než na 2* to není. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Atraktivní western, ve kterém se pořád něco děje. Na začátek máme hned přestřelku šerifa s partou indiánů. Za chvíli zde máme další přestřelku, přepadení dostavníku, chlapské naschvály, krásné ženy...prostě správné dobrodružství. Holohlavý sympaťák Yul Brynner je v roli lišáckého Catlowa vynikající a zdálo se mi, že od "Sedmi statečných" vůbec nezestárnul. Dobrý je také Richard Crenna jako Catlowův přítel, šerif Cowan a Leonard Nimoy, který ztělesnil brutálního nájemného vraha Millera. Příjemná a zábavná podívaná. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Pohodový western, jemuž vévodí sympatický Jeb Catlow v podání Yula Brynnera. Ten vyměnil tradiční černou za džínovinu, leopardí krok za široký úsměv a partu Statečných za (ne)přítele šerifa a zuřivou Mexičanku. Myslíte, že proti němu má fousatej Spock a pár Indsmanů šanci? ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nebýt Yul Brynnera a Richarda Crenny, tak sotva 2*, zas tak zajímavý děj to nemá, navíc hodně zdlouhavé. Ovšem tito dva herci navedli celý western úplně jiným směrem! Obzvlášť sympatický je právě Brynner, objevují se tu i komediální prvky: "ten had po mně vystřelil" (pronese Catlow=Yul B.). Vezmu-li toto v potaz, tak 3* za herecké výkony a hlášky... ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Western který má zřejmě všechno, co by měl správný western mít a k tomu navrch ještě nějaké ty komediální prvky. Stejně to ale nějak nefunguje. Zlodějíček Catlow je sice sympaťák, ale není mu to nic platné. Já se u filmu nudil a byl i dost zklamaný. Čekal jsem víc od westernu, kde bude hrát westernová legenda ze Sedmi statečných. Jen se dokola smát nestačí. Nejvíc mě překvapil Leonard Nimoy, z bezohledného zabijáka ušel k vědci Spockovi dlouhou cestu : ) ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama