Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento polhodinový dokument nám približuje zákulisie tvorby najväčšieho a najdrahšieho televízneho seriálu z produkcie HBO, Band of Brothers. Koľko výbušnín sa použilo pri bojových scénach? Ako sa natáčal zoskok v D-Day? Koľko rôznych kostýmov sa ušilo? Ako sa pracovalo s Tomom Hanksom ako režisérom? Čo sa použilo ako sneh v scénach z Bastogne? To všetko zodpovie The Making of 'Band of Brothers'. (Pugo)

(více)

Recenze (9)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Making of 'Band of Brothers' ukazuje v 30 minutách čo všetko museli podstúpiť herci, kde sa natáčalo,aké zbrane sa používali, rozhovory Spielberga,Toma Hanksa a mnoho ďalších vecí z natáčania.Pokiaľ sa vám lubil seriál BoB, tak si určite zožeňte aj tento dokument. 90% - 5* ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Neskutečná produkce, u některých scén si až říkáte- WTF?! Jak to, že to v tom seriálu vypadá tak reálně, když je to přitom jen papír nebo dětské koupelové bublinky. A herci dostali dobře do těla, jestli si někdy zasloužili svůj honorář, tak určitě při natáčení Band of Brothers. A vsadím se, že na tohle natáčení vzpomínají všichni do jednoho dodnes. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Solidní podívaná do zákulisí nejlepšího válečného seriálu věch dob. Dozvíme se zde jak se realizovaly některé triky a taky jak natáčení a vše okolo vnímali samotní herci. Pro fanoušky BoB povinnost. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

30 minut o tom, jak se dělal jeden z nejlepších seriálů vůbec. Ukazuje techniku, jakou se vše natáčelo, různé vychytávky jako jak se dělaly výbuchy, jak a z čeho byl použit sníh, jaká byla použita vojenská technika včetně úprav některých tanků a spousty dalších věcí, bez kterých by tento skvos nemohl vzniknout. Samozřejmě nechybí rozhovory se všemi důležitými postavami. Skutečně, dozvěděl jsem se zajímavé informace. Pro mě je Making of Band of Brothers jedenáctým dílem a nemůžu jinak než za plnou. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Kvalitní doplněk k výbornému seriálu, je hezké vidět s kolika maličkostmi si tvůrci dali záležet. Band of Brothers forever :) ()

chef 

všechny recenze uživatele

Fascinujúce zákulisie tvorby BoB a reakcie skutočných aktérov bojov 2. svetovej vojny na prvú premiéru serialu. ()

Dymnik 

všechny recenze uživatele

Jednoduše řečeno PECKA. Dokument byl obsažen na bonusovém DVD spolu s dalšími dokumenty ve speciální sběratelské edici již 2002/2003. ()

Reklama

Reklama