Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete totálně nechutný úvod (vyjma stylově-nestylových titulků), čeká vás...zbytek nechutného filmu, který se v závěru strhne v nechutné a samoúčelné orgie a vyústí v trapnou historku o hamižnosti. Jak vypadá ona "šokující" pointa, můžete poznat podle těch uvozovek. Béčko nebéčko, úroveň je potřeba... ()

k212 

všechny recenze uživatele

Pseudohovadina o ďáblu a lidské špatnosti, kde všichni "hrdinové" jsou šmejdi bez charakteru, k nimž nelze pocítit jediné sympatie, jejichž chování je naprosto předvídatelné. Vlastně celý tenhle film je odhalitelný už od začátku, jelikož komu nedošlo, že ten nejšpatnější se jeví jako nejslabš í (jak ohrané), tak nevím ... Klišé si vrství nad klišé a ani Gabriel Byrne (doufám, že to natočil jen tak ze srandy nebo kvůli obživě) to nezachrání. Jediné neoriginální plus dávám zpomalené scéně vyvraždění lodě za zvuků nu-pop-metalu a za opravdu nechutný způsob eliminace tanečního parketu. Jinak nuda, která rozhodně nevyděsí a nepřekvapí - a mimochodem (ne)náhodná podobnost s Horizontem události je opravdu bijící do očí?! ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tento film som kedysi strašne moc žrala a strašne som si tu obľúbila tú Katie aj keď sa tam objavila málokrát. Teda dúfam, že sa tak volala. Bola fajnová. Ale neviem ako by som sa dnes na ten film pozerala. Možno by to boli dve či tri hvízdy. Ale kedže sa k tomuto filmu už nevrátim, pretože videla som ho už 3x tak budem sa riadiť pocitmi z minula a nechám 4*. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Tento film je opravdu horor, obzvlášť pro divákovo oko a peněženku, vytáhnout stovku za takovou zrůdnost to je napováženou. Děj? Hrůza, děsivé situace? Žádné! Tady je zkrátka něco špatně. I když asi ne něco. Spíš bych měl říct, že úplně vše. Jediná dobrá scéna ze začátku filmu se strunou je fajn, ale něco podobného jsme už viděli v Resident Evil a tak i tahle scéna působí lehce ohraně. Chcete radu? Vezměte tu stovku, skočte do půjčovny, za 50 pučte vymítače ďábla, za 50 kupte pizzu a pobavíte se určitě líp ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Velice otřepané a protřepané, už ta akční představovačka záchranného supertýmu (klasického složení akční vědkyně, morální černoch atd.) na začátku mě přivedla k poznání, jak se bude příběh vyvíjet dál, člověk sedí s blokem a odškrtává. I tak se dá občas nějaká ta atmosféra vymáčknout, ale zde nikolivěk. Velké finále divák spíš prozívá než prožívá, zpoza rohů místo bubáků vyskakují nechtěně vtipné dialogy a pointa mi připoměla vtip. - Pozoruje manžel manželku při dělání štrůdlu. Než manželka dá štrůdl na pekáč, uřízne oba konce. Když se manžel zeptá proč, řekne mu: "To jsem se naučila od maminky." Za nějaký čas jsou na návštěvě u tchyně a manžel tam pozoruje to samé. Zeptá se tchyně, proč uřezává ty konce. "Protože mám malej pekáč." - Viděli jsme to někde jinde, tak to tam dáme taky, i když vlastně nevíme proč. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Po nalezení parníku vyprávi kapitán remorkéru strašidelnou historku o lodi Mary Celeste. Říká, že loď opustila posádka a ta sama urazila7 tisíc mil, proplula Gibraltarem a doplula do Středozemního moře. Ve skutečnosti byla 4. 12. 1872 nalezena na širém oceánu a přes Gibraltar ji pak dopravili zcela nezáhadně její nálezci. (Stejšn)
  • Ve filmu je zmínka o lodi Mary Celeste. Tato zmínka je pravdivá. Loď Mary Celeste opravdu plula bez posádky za okolností, které dosud nejsou uspokojivě vysvětleny. (Nathaniell)
  • Ve scéně, kdy se spustí kabel a téměř všechny lidi na palubě přepůlí, mělo původně dojít ke stětí hlav všech zúčastněných. (Chatterer)

Reklama

Reklama