Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ten nápad s náhodně objeveným opuštěným parníkem byl super. Když průzkumný team vylezl na palubu a začal prohledávat opuštěný zrezivělý vrak kajutu po kajutě, sekci po sekci ani jsem nedýchal. Pak začly lekačky u nichž jsem si řekl, áach jó, už se to przní... Pak to šlo od šesti k pěti a závěr to dorazil.... Škoda. Námět nebyl otřepaný a loď byla perfektní. * * ()

k212 

všechny recenze uživatele

Pseudohovadina o ďáblu a lidské špatnosti, kde všichni "hrdinové" jsou šmejdi bez charakteru, k nimž nelze pocítit jediné sympatie, jejichž chování je naprosto předvídatelné. Vlastně celý tenhle film je odhalitelný už od začátku, jelikož komu nedošlo, že ten nejšpatnější se jeví jako nejslabš í (jak ohrané), tak nevím ... Klišé si vrství nad klišé a ani Gabriel Byrne (doufám, že to natočil jen tak ze srandy nebo kvůli obživě) to nezachrání. Jediné neoriginální plus dávám zpomalené scéně vyvraždění lodě za zvuků nu-pop-metalu a za opravdu nechutný způsob eliminace tanečního parketu. Jinak nuda, která rozhodně nevyděsí a nepřekvapí - a mimochodem (ne)náhodná podobnost s Horizontem události je opravdu bijící do očí?! ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Jako parodie na žánrová klišé velice výživná záležitost, k plnohodnotné hororové áčkovosti však chybí...no, ehm, vlastně úplně všechno. Vezměte si pět libovolných hororů, jukněte na Dokonalou bouři a dostanete minimálně vše, co dokáže Loď duchů nabídnout... Je mi moc líto Karla Urbana, který si po Pánovi prstenů takhle ošklivě kazí reputaci... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu s ostnatým drátem vypadal docela solidně a slušně mě navnadil. Jenže postupem času začalo mé nadšení uvadat a děj se pro mě změnil v jakési duchařské karaoke. Tvůrci mě zaujali jedině několika momentkami s vysvětlením co se na lodi stalo a proč. Jinak šlo, ale o přehlídku hodně průměrných hereckých výkonů a nedotažených pokusů diváka vylekat. Škoda, že horor postupně přenechal místo akčnímu pojetí filmu u kterého jsem se začal nudit. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Jo je to béčko, jo je to v zásadě dost hovadina, ale co? Já to včera viděla už potřetí a pořád mě to docela bavilo a nijak neotrávilo. Hned ta první scéna s drátem je super a celý film je akční a napínavý - stále se neco děje a líbí se mi i hudba. Pohodová podívaná na pozdní noční nebo spíše ranní hodiny, když se člověku nechce spát ale už ani koukat na něco u čeho by musel přemýšlet :-) Nemám důvod jít pod 50% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně, kdy se spustí kabel a téměř všechny lidi na palubě přepůlí, mělo původně dojít ke stětí hlav všech zúčastněných. (Chatterer)
  • Pracovní název v USA byl Chimera. (Chatterer)
  • Rockový song, který si při řízení remorkéru pouští Santos (Alex Dimitriades), jemuž později kapitán Murphy (Gabriel Byrne) poručí, ať vypne ten randál, je skladba „Not Falling“ od skupiny Mudvayne. (ČSFD)

Reklama

Reklama