Reklama

Reklama

VOD (1)

Film je příběhem o lidech, kteří se v dětství stali oběťmi zneužívání a o bolesti, kterou to vneslo do jejich životů. Tyto postavy tápají ve svém neuspokojivém životě a hledají jeho smysl, přičemž se uchylují k vzorcům chování, které jen vedou k další bolesti. (Filmbox)

Recenze (6)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film je údajne o obetiach zneužívania, ale ja žiadnu obeť nevidel. Videl som len dievčatá, čo dobrovoľne za rýchle peniaze urobia takmer čokoľvek. To veľmi nevyzerá ako obeť, skôr ako lenivá coura. Spotených úchylov je na svete naozaj dosť, horšie je, že je veľa ochotných nechať si úchylmi platiť. To, že existuje v rámci toho kriminalita, je už vedľajší produkt ponuky a dopytu. Pri ochote rôznych krások robiť isť veci je jasné, že sa rozširuje priestor pre znásilňovanie, zdrogovanie žien, zneužitie situácie. Keď lezeš do jednej miestnosti s deviantom a dobrovoľne, tak čo si čakala? Pre mňa teda žiadna obeť. Len naivná kurva, ktorá si myslí, že úchylák neprekročí ňou stanovené hranice. Film dostáva aj kriminálny presah, len žiaľ nemá hĺbku. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kantor v autě, to je éro... honí péro o sto péro!" Zkažené mládí se těžko zhojí pokaženým filmem. Výchovný umělecký záměr z příběhu čouhá jak učitelova chlouba zpod noťasu a postavy se nechovají konzistentně, ale podle nedospělého scénáře, který jejich charaktery ohýbá přes koleno a navíc každou chvíli jinak. Příklad: Učitel honí v autě a jeho žačky, sedící na zídce opodál, ho provokují roztahováním nohou. "Tak co náš kluk, už bude? Dáme mu ještě chvilku?" A pak drze vyrazí k autu. Ty samé protřelé a světaznalé čubičky se později zcela vážně strachují a chtějí SE UČIT na písemku, aby jim Pan úchyl MOHL dát nějakou dobrou známku! Seriously? Aspirantky na Zlatou Me Too malinu. Tak aspoň že režie byla v cajku. Zpomalené záběry na cestu osudové kulky kolem lidí, přes tři bloky, byla fajnová záležitost, stejně jako záchvat amoku při mlácení masochisty i další scény. O to víc zamrzí, že scénář jako by napsal puberťák. Někdo s blbým dětstvím a dobrou fantazií, ale svět dospělých úchylů, zbabělců, zmrdů atd. zatím nahlížející naivně, nedospělýma očima. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Film, který mi hodně připomínal Zkurvenou noc. Tvůrci se zpočátku nechali unášet na vlnách bezstarostnosti a film měl oddychový letní průběh. Až závěr byl dynamický a svižný. Mě ze všeho nejvíc vadila kamera a střih. Hlavně kamera působila místy až dokumentárně, přičemž film byl vyprávěn zcela jinak. Navíc mi v některých ohledech vadil i scénář. Na druhou stranu je to film o lidech, kteří byli nějakým způsobem, nebo jsou, sexuálně poznamenaní. Ostatně, sex v různých podobách se prolíná celým filmem. Nebyl to vyloženě špatný film, svým pojetím spíše průměrný. Vzhledem k tomu, o čem snímek je mohl být i lepší. Myslím, že je asi na škodu, že byl film nízkorozpočtový. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Film plny uchylakov, chudákov, kreténov a kurvičiek. Akosi mi ušla pointa tohto diela, ktoré malo zlý scenár, ale zďaleka to nebolo jediné, čo bolo zle. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Rozhodně neuvěřitelné překvapení. Nečekal jsem totálně nic ale dostal jsem nářez. Film který si nebere žádné servítky a i z hlavního hrdiny udělá hajzla nebo ho i zabije. Film vyprávý osudy několika lidí kteří se téměř neznají, mě přišel nejlepší osud znásilněné teenky učitelem. Film je celý prosicený sexuální tématikou a úchylnostech lidí. Navíc herecké výkony jsou prakticky bezchybné. Film je sice ze začátku trošku pomalejší ale zbytek filmu to směle vynahrazuje. A konec....Ten konec mě totálně poslal do kolen. Jak jsem říkal postavy se sice navzájem moc neznají ale na konci se ukáže že jedna malá náhoda(a kulka z pistole) dokáže všechny shromáždit. Trošku mi to připomýná film Zkurvená noc. Ale o něco drsnější. Pro mě rozhodně překvapení. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama