Reklama

Reklama

Blood Bound

  • USA The Dark Rite (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Trojica lupičov sa zameria na pár, ktorý sa práve prisťahoval do malého mestečka a údajne má mať v dome kopu peňazí. To sa im ale stane osudným, keďže sem noví návštevníci prišli so zámerom nájsť osoby, ktoré môžu obetovať démonovi, ktorého uctievajú. Jednoduchá cesta za bohatstvom sa v okamihu mení na najdesivejší zážitok ich mladých životov. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek svým konceptem vybočuje z řad konvenčních hororů, což mnozí diváci přijmou velice neblaze. Atmosférické temné vyprávění se nese v pomalém tempu, takže u fanoušků akčních krváků bude zákonitě vzbuzovat nudnost. Bohužel, tohle je prostě jiný film. Snímek bez lekaček, hektolitrů krve a zběsilostí. Až by jeden řekl: “ Konečně změna!” Námět se sice ničím nijak nevymyká, ale proč nakonec, po delší době, ne. Obětování mladých lidí čaroději a čarodějnicemi má v sobě určité románové kouzlo v rámci pestrosti tajemství a uhrančivosti postav. Právě pomalé tempo vzývá patřičnou atmosféru v rozvíjení příběhu obsahující jen takovou roušku tajemství, aby udržel zájem. Divákům tak umožňuje zpochybňovat některá chování a reakce. Vše má svůj důvod a na konci přirozeně dojde k odhalení. Snímek je svým způsobem hororově příjemný. Snímek pouze pro diváky užívající si poklidný příběh s rouškou tajemství a strachu. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Trojica lupičov sa zameria na pár, ktorý sa práve prisťahoval do malého mestečka a údajne má mať v dome kopu peňazí. To sa im ale stane osudným, keďže sem noví návštevníci prišli so zámerom nájsť osoby, ktoré môžu obetovať démonovi, ktorého uctievajú. Jednoduchá cesta za bohatstvom sa v okamihu mení na najdesivejší zážitok ich mladých životov. - Na The Dark Rite, alebo momentálne Blood Bound, som bol po prechádzajúcom horore tohto režiséra dosť zvedavý. Naposledy ma zaujal svojím štýlovým spracovaním a kombináciou hororových subžánrov. Tieto originálne prvky si preniesol aj sem a opäť je z toho netradičný horor. Zaujme vizuálne spracovanie s depresívnymi filtrami, dosť bezradné situácie, v ktorých sa hlavné charaktery ocitnú, a téma toho, že sa tu prítomné zlo nedá nijakým spôsobom poraziť a postavy sa teda musia zmieriť so svojím osudom. To môže znieť trochu nezmyselne, ale na konci do seba všetko precízne zapadne a mňa osobne koniec na rozdiel od predošlého režisérovho počinu prekvapil, aj keď verím tomu, že tým s lepšou predvídatelnosťou bude záver jasný už približne v polovici. Myslím si, že jediným problémom sú tu lacné spracovanie a nevyrovnané herecké výkony, kedy polovica hercov hrá ako profesionáli a ostatní hrajú ako naprostí amatéri. Posun v tvorbe režiséra je napriek týmto nedostatkom badatelný, a o to tu práve ide, takže rovnako ako minule silné tri hviezdy, ktoré sú ešte silnejšie ako tie minule. + herec z The Atticus Institute + herec z The Hills Have Eyes Part II a Albino Farm ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta ošklivejch satanistickejch úchylů si hraje s trojicí velice nesympatickejch zloduchů. Je v tom nějaký dítě, který se má narodit z (ne)svatý soulože, během nesmyslnýho zaklínání se hodně máchá rukama, maluje se krví na lidi a křídou na podlahu, párkrát sem zabloudil skurut a dojde i na nějakou lásku. Dohromady to je bordel bez ladu a skladu, kterej nemá v rámci žánru co nabídnout. A tý Brolinovic holce by měl někdo vysvětlit, že by se měla živit něčim jinym, než hraním. 10% ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

2 chlápci a ženská přepadnou barák kde jsou údajně peníze. Bohužel obyvatelé toho baráku jsou sektisté,kteří té ženské udělají děcko a ty 2 očarují, aby nikomu nic neřekly. A to je celý film horor to připomíná tak zhruba 10 minut z 96 minut jinak to je všechno ostatní navíc hlavní herečka je neskutečně hnusná ženská (nemám rád takové ty herečky co vypadají jak chlapi) a za celý film takřka nesleze z filmu . Jediné pozitivum co to má jsou ostatní ženské herečky na které se dá aspoň dívat a , že otec hlavní hrdinky vypadá jak Kájinek. Chtěl jsem dat 1 hvězdu, ale za ten konec snižuji a dám odpad. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Asi každý divák, který si kdysi užíval blboučký televizní seriál Čarodějky (ať už kvůli své mentální retardaci jako většina, nebo kvůli své vytříbené a rafinované perverzitě jako já), si nejspíš užije i tuhle céčkovou lahůdku. Je to sice mizerně (=levně, televizně) udělané, ale zápletka je v rámci žánru slušná a konec k postavám nemilosrdný, čehož si cením. Z hereckého ansámblu mě zaujaly dvě postarší čarodějky s vizáží i hereckým talentem pornohereček, a pak taky zajímavý a uvěřitelný představitel Kerryina bojfrenda Seana. Naproti tomu moji nelibost po celou dobu vzbuzovala Brolinova dcera, kterou tímto soukromě vyhlašuju nejšerednější novou herečkou, jakou jsem letos zatím viděl. A navrhoval bych alternativní konec: Stejně jako kdysi Zeus a ostatní Olympané sestupovali k dcerám pozemským a obcovali s nimi, mohl by pan Démon Srdcožrout zálibně popatřit na Kerryinu ohavnost, prohlásit démonštinou něco v tom smyslu jako "U všech ďasů, tak ukrutnou držku jsem ještě neviděl!", ze žárlivosti povraždit celou zvrhlou rodinu svých uctívačů, chopit se nebohé děvy, unést ji s sebou do Tartaru a tam s ní pak po celou věčnost plodit všeliké ohavné stvůry. No a nechtěně nejvtipnější moment filmu? Určitě Davidova věta "Promiň, jsem nervózní, ještě nikdy jsem neměl sex s někým mimo mou rodinu". Kouzelné. ()

Reklama

Reklama