Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na podzim roku 1994 tři talentovaní mladí filmaři odešli do lesa natáčet dokument o legendární místní bosorce. Pak ale zmizeli beze stopy a už je nikdo nikdy nenašel... Jejich film, který byl nalezen v lese vydělal obrovskou spoustu peněz. Jak se to stalo? Nevíme. Na podzim roku 1999 další tři mladí filmaři odešli do lesa zjistit, co se stalo s těmi třemi nešťastníky před pěti lety, ale zmizeli také. Proč se všichni hrnou do lesa? Jsou opravdu lehkomyslní? Můžete zjistit, co se stane, když mladí filmaři začnou mizet uprostřed lesů, domů, supermarketů a veřejných parků... (Vapet Production)

(více)

Recenze (79)

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Paneboženanebesích! Škoda, že tu neexistuje ještě horší stupeň než 'odpad!', anžto tahle zhovadilost jej dalekosáhle překonává. Nechápu, jak se u tohoto mohl bavit i někdo jiný, než retardový černoch. Vlastně nechápu, jak to někdo vůbec mohl vidět celé. Přiznávám se, že asi po půl hodině nevěřícného zírání jsem to začala přetáčet, hádám, že mě tento postup o nic zásadního nepřipravil. ()

ktzc odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle je odpad nad odpady! Má vůbec cenu k tomu psát komentář? Snad od toho aspoň někoho odradim, nebo přinutim podívat, aby si udělal vlastní názor. Celej film je jedna velká nezáživná trapnost, je rozdělen do několika částí, v jedné hledají filmaři čarodejnici ve městě, v jiné části zas v parku atd., a mezi to jsou vkládány reklamy na pořad Lesy (co to jako má kua bejt?!?!?) S timhle shitem by klidně mohli někde mučit vězně, protože je to trapný až to bolí (a to jako vážně). ()

Reklama

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zobrať si jeden z komerčne najúspešnejších a najkontroverznejších dobových filmov a zosmiešniť ho nemusí znieť ako zlý nápad, a skutočne, s poctivo odvedenou prácou by to mohol byť skutočne originálny a vtipný film, ktorý by naviac mohol byť finančne aj divácky úspešný. Malo to však jeden veľký problém a to ten, že to nebolo vôbec vtipné. Takže aj keď si táto paródia nejakú menšiu popularitu získala, nič viac to tvorcom neprinieslo - ak teda nepočítame negatívne ohlasy, označenie ako "banda idiotov" a totálne odbavenú kariéru. A aj keď ja osobne mám za obvyklých okolností podobné sprostosti rád, Závada Blair Witch je totálnym komediálnym dnom, ktoré som musel z afektu ani nie po polhodine vypnúť. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad, odpad, odpad, odpad, ještě něco horšího než odpad. Banda vylízaných debilů a pipin se pokouší parodovat film, kterej už sám o sobě stál za prd. Na tohle je zdejší stupnice krátká, a to že jsem nucen dát odpad, je urážkou všech ostatních filmů, které jsem doteď za odpad označil. Každý z nich bych radši zkouknul ještě dvacetkrát, než tenhle ještě jednou. Jeden z mála filmů, u něhož se evidentně bavili jen a pouze jeho protagonisté a protagonistky při jeho natáčení - a ani tomu se mi nechce moc věřit. Chtěl bych potkat toho blba, co tenhle ultramegaarcishit financoval, abych mu nafackoval, že ty prachy radši nedal mě. To by je investoval progresivněji. Dejte mi kameru a zdarma u nas ve vesnici v obchoďáku a v lese za barákem natočím mnohem zábavnější a humornější remake. A te´d mě omluvte, jdu zvracet. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Moc dobře si pamatuji, jak jsem si s kamarádem v období základky (cca přelom 1. a 2. stupně) z videopůjčovny obstaral tento kousek a tlemili jsme se u toho jako prase. Znáte to, každý máme nějaké perly z dětsví, a to, co se nám kdysi líbilo z nějakého záhadného důvodu máme rádi i jako starší. Pak jsem si později na Závadu Blair Witch vzpomněl a chtěl si projekci nostalgicky připomenout. Co myslíte že se stalo? Musel jsem to rychle vypnout a recyklovat. Nechápu proč, myslel jsem, že stará láska nerezaví... Ale houby! Rezaví a dokonce dost nechutně plesniví!!! Fujtajbl! ()

Zajímavosti (1)

  • Vedle hororu Záhada Blair Witch (1999) lze v parodii najít odkaz na klasický Teleshoping nebo na pokračování filmových sérií Pátek třináctého a Vřískot. (Rimer545)

Reklama

Reklama