Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Keller (Til Schweiger) nemá v životě na růžích ustláno. O práci přichází jak na běžícím páse a jeho rodina, především jeho nevlastní otec Heinrich (Michael Mendl) a jeho bratr Viktor (Steffen Wink), ho považuje za úplného budižkničemu. Jen jeho matka (Nadja Tiller) ho ještě nezatratila. Jako poslední šanci mu na úřadu práce dohodí místo uklízeče na psychiatrické klinice, kde díky jeho nepozornosti jeden z pacientů vypije půl láhve čistícího prostředku a kde se mu také podaří na poslední chvíli zabránit tomu, aby si mladá Leila (Johanna Wokalek) vzala život. Ani jedna z těchto události nezůstane bez následků. Nick dostane padáka a je úplně na dně. Leila pak svého zachránce potají sleduje a večer stojí před jeho dveřmi, v noční košili a bosá. Nick se své pronásledovatelky snaží zbavit, ale marně. Leila se rozhodla, že už s ním zůstane navždy. Nick, který ve svém životě ještě nebyl za nikoho zodpovědný, a Leila, která vidí svět užaslýma dětskýma očima, se vydají na cestu k Nickově rodině, Nickův bratr Viktor se totiž žení. Během této cesty se tento neslučitelný pár musí společně prát se životem, což je čím dál více sbližuje (lenuse)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (176)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Chlapík, co bezcílně bloumá životem, dostane najednou pořádnou dávku zodpovědnosti v podobě neskutečně čisté/naivní dívky, o kterou se musí postarat. A oběma to jde k duhu. ___ Pohádkový film mdlé barevnosti o tom, jak se z žabáka stane princ, když potká tak neskutečně bezbranné stvoření, jakým by snad mohla být jen náhle dospělá Alenka z říše divů. ___ Krásné obrazy, sladce působící scény, ale je to pouze velká pohádka ze světa, který není náš a existuje bez vnějších vazeb s realitou jen v tomto filmu. ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Miestami bol príbeh 2 hlavných postáv pritiahnutý za uši (niektorým scénam doslova chýbala logika, ako napríklad získanie auta pri štetkách, alebo putovanie cez pole), ale na druhej strane to vyvážil skvelý herecký výkon Johanny Wokalek a krásna hudobno-vizuálna stránka filmu. Celkový pocit z filmu je aj napriek jednoduchému scenáru veľmi dobrý a Til Schweiger ma príjemne prekvapil aj ako režisér. Milo romantické a aj zábavné. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nicku, simulujete !! Možná jste idiot, ale jinak jste zcela zdráv !!" ;) Tak už i ultrasympatický hanebný panchart Til Schweiger se přesunul na druhou stranu filmové kamery !! Jako debutant na režisérské sesli stvořil napůl originální dojemnou prvoplánovitou báchorku, které střízlivý člověk neuvěří ani na vteřinu, v níž naprosto herecky dominují právě on s Jann Smolarek, byť ty (pseudo)camea německých seriálových celebrit, psáno s nechutně velkou dávkou ironie a cynismu, jako Mark Keller, Axel Stein či Steffen Wink celkem kazí můj výsledný dojem, při němž navíc naprosto postrádám jakýkoliv vtipný prvek, ačkoliv přiznávám, že německý estrádní humor mě nikdy neoslovoval ani v nejmenším !! Dokonale s tím bizarním slepencem klišé a déja vu, přičemž vykrádání Klepání na nebeskou bránu mi Schweiger nevymluví, kontrastuje ten úderně optimistický, byť na německý snímek dost netypický, soundtrack, který Naboso jako celek jakž takž drží pohromadě !! Schweiger sice ani na okamžik vyloženě nezklamal, jistě ve mně vyvolal silné dojmy, leč především ty rozpačité, když se snaží říct vše a nakonec nepoví vůbec nic.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt mile prekvapilo. Pribehove to je sice omletej pribeh, kde se da docela dobre odhadnout, co pride dal, ale konec je docela originalni. Ale tady tak ani nejde o pribeh, ale o naprosto pohodovou atmosferu, obcas dobre davkovanej vtipek a to cely s paradnim Tilem, kterej to zvlada herecky i rezijne a jeste lepsi Wokalek, ktera tu nevim proc neni mezi hercema napsana a to vse podbarveny peknou hudbou a s divnym zlutym filtrem. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"TY NIKDY NENOSÍŠ BOTY?........NE NE.......NECHCI MÍT NOHY VE VĚZENÍ" Na celém filmu mě opravdu zaujala pouze Leila a její objevování života za zdmi psychiatrické léčebny. Sledovat její křehkou dušičku jak se pomalu rozvijí bylo nejsilnějším zážitkem a Johanna Wokalek tuhle roli zvládla výborně. S příběhem jako takovým už to bylo horší a jako celek mě neoslovil tak, jak jsem čekal. Takže mírné zklamání.... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama