Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leo je nejstarší ze všech svých bratrů, je gay a je HIV pozitivní. Jednoho večera to řekne své rodině. Aby ochránili Marcela, nejmladšího člena rodiny, domluví se, že mu nic neřeknou. Marcel ale zaslechne kousek z rozhovoru a cítí, že k němu není rodina férová, a tak se začne chovat divně a agresivně. (IvcaSammet)

Recenze (2)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Už ani nevím, jak jsem se k tomuto filmu dostala, téma HIV a AIDS mě u filmu většinou nenadchne pro to, že to končívá špatně ... Tohle bylo ale opravdu velmi příjemné překvapení. I přes závažné téma má film docela lehkou atmosféru, která se vyostří až na konci. Každopádně je to opravdu moc pěkný film, dobře natočený, scénář pěkný a herci svou roli zvládli taky skvěle. Jedinou jeho vadou na kráse je ta sexuální scéna v hotelu, nebo co to bylo, ta mi tam absolutně neseděla, byla totálně umělá a divná. Myslím, že by se bez ní film opravdu obešel ... Jinak ale k filmu další výčitky ani tak nějak nemám. Takže sice to nebylo stoprocentní, ale určitě se na film s radostí znovu podívám. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já to říkám pořád, francouzské filmy patří mezi jednu z těch kinematografií, které dokáží znázorňovat emotivní scény, citlivé a důvěrné momenty, zamotané lidské vztahy a sexuální scény s takovou přirozeností a nenuceností, jako nikdo jiný. Snad nikdo se nedokáže odhalit před kamerou natolik, jako Francouzi a Španělé. Všechny ty nahé a intimní scény jsou natáčeny s takovou samozřejmostí, lehkostí a bez jakéhokoliv ostychu. Skoro to vypadá, jako by bylo naprosto běžné, se producírovat na place nazí:) Tout contre Léo je jeden z těch snímků, u nichž si říkám, že něco takového by u nás nikdo natočit nedokázal. Vztah všech bratrů je ztvárněn jako mimořádně důvěrné pouto, zejména mezi Leem a Marcelem. To by si mohl jeden až myslet, že to trochu zavání incestem. Po přečtení diskusních příspěvků na IMDb jsem zjistila, že takové chování je u Francouzů zcela normální a běžné. Výborné výkony všech herců. Pierre Mignard, představitel Lea, mi vzhledově připomínal něco mezi Aidanem Gillenem a Alanem Cummingem:) ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama