Reklama

Reklama

Tom Sweep

všechny plakáty
Krátkometrážní
Francie, 1992, 3 min

Recenze (7)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Roztomilá taškařice o údělu jednoho metaře - či v tomto případě doslova počišťovače... . . . Jen tak dvě a půl minuty lehce škodolibé legrace s či spíše bez naučení... ;o))) . . . Sakryš, že bych šel zamést ten chlívek v kuchyni?...°-/ - - - P.S. Pro bordeláře viz http://www.youtube.com/watch?v=XXaA2Fx3ltE&feature=related - - - - - (Poprvé nahlédnuto 30.6.2011 na YouTube, hodnocení 44., komentář zde jako čtvrtý - 30.6.2011) ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Večný nevypovedaný, no reálne existujúci boj medzi znečisťovateľmi prostredia a jeho udržiavateľmi. V pomerne svižnej trojminútke, nič neriešiacej, no ukazujúcej stav. Miestami vtipne, inde menej ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ach jaká škoda, že toto de Wita dílo považuji za pouze průměrné, hrozně rád bych mu dal víc hvězd, žel bohu není za co, neb není tu nic, co by stálo za zvláštní povšimnutí, přesto však je to zdařilý předvoj de Witovým dalším geniálním dílům... Snad jejich kvalit nedosahuje díky tomu, že postrádá cosi z "přesahu" a nevlastní tak podmanivou hudbu... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Toho kluka zaměstnám, podobné problémy mám." Jj, tohle zažívám při úklidu v busu mé okružní linky 23/24, při sisyfovských pokusech posbírat diskuzní odpadky. Že odhazují na zem známí bordeláři a hulváti, to mě až tak nevytáčí. Bohužel mimo koš občas hážou i lidé chytří, slušňáci, sportovci... Sakra, lidi, miřte líp, kdo to má furt uklízet! Nakonec k diskuznímu csfd koši přijde nějaký mulťácký bezdomovec a stejně mi to všechno zase rozhází. Ach jo. ()

Jelly 

všechny recenze uživatele

krátký animák s panáčkem, který pořád dokola sbírá do popelnice odpadky, jež kolemjdoucí lidé pohazují okolo. že by podobenství o marnosti lidského konání? může být, stejně to tu jednou všechno vezme čert... :-)) ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Veľmi milý film. Krásna, jednoduchá francúzska animácia so skvelou hudbou, ktorá mi niekedy až pripomínala ...A je to!. Skutočne veľmi pekné a milé. ()

Reklama

Reklama