Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štěstí je vrtkavé, opravdová láska však ne. Když má Lidda (Kirsten Dunst) osmnáctiny, rozhodne se odejít do Las Vegas, chce totiž za každou cenu najít svého otce Charlieho (James Caan), který ji před lety opustil. Cestou potkává Colonela (Vincent Kartheiser), který miluje poker, stejně jako Liddin otec, který se hraním živí. Naposledy obral místního gangstera Tonyho nejen o peníze, ale i o milenku. Jak se Tony pomstí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

fmash 

všechny recenze uživatele

Hlavní dojem, který vnímám ještě druhý den po zhlédnutí v televizi, je neodbytná otázka, jestli mají všichni ve Vegas na rukou mozoly od házení lopatou v poušti. Asi mají, protože jinak nevím, kam se mohou bez zbytečných otázek podít všechny ty chladnoucí mrtvoly, které za sebou všichni nechávají. Sekundární dojem je, že slušné obsazení ještě dobrý film nedělá, ale to už dávno víme. Třetí nebo další dojem nemám, nebo nestojí za řeč. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kirsten Dunst jakožto dívka, která se vypraví do Las Vegas hledat tatínka (James Caan), profesionálního gamblera, který ale právě v této chvíli má – naprosto nečekaně – problémy s mafií. Dcera se snaží také být dobrou gamblerkou, a nakonec i dcerou, když se pokusí tatínka zachránit. Hodně hloupý film, nedůstojný hlavně Jamese Caana, v němž se sice objeví jen sporadicky, ale přesto nemůže zachránit celkovou nudu a nijaký děj. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Výborný film čo to do hereckých výkonov, hlavne ak hovoríme o skvelom Jamesovi Caanovi. James Caan je skvelý skoro vždy, jeho výkon v tomto filme netreba nijako zvlášť spomínať. Do posledného detailu výborné fungovanie old school kasín tu kontrastuje s opísaním ich vplyvu na život ľudí, ktorí sa okolo neho pohybujú. Na pozadí toho všetkého si predstavte naozaj parádnu muziku a máte jasno. Navyše prostredie kasína a k tomu patriace zvuky výherných automatov robia filmu skvelú atmosféru. Rozhodne sa jedná o slušnú krimi drámu, avšak neskutočne málo známu a ono sa to ani nezlepší, kedže už dnes má 20 rokov a nikoho nemôže na nič dôležite nalákať. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Slaboučký žánrový filmek, který od zapomnění dělí jen několik drobností: a) příjemná Kirsten Dunst, která ve svém teen období byla vysloveně příjemná naprosto všude, ať už v braku, nebo v lepších projektech kategorie A, b) Kirsten si tu zkouší striptýz. Za c) se bohužel nekoná, takže pokud vám nestačí čas trávit po boku mladičké Kiki, vyberte si jinou zábavu. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Velice slaboduchy a podprumerny film, s docela silnym hereckym obsazenim. To ovsem nestaci. Film na kolena srazi snad vsechno, at je to ubohy dej, primitivni scenar ci hlucha hudba. Ani nevim co nam to chtel reziser vlastne rict, chtel-li neco. A ten zaver s primitivni (telenovelackou) prestrelkou je k smichu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama