Reklama

Reklama

Tamara

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Tamara nenávidí svůj život. Je coby neaktraktivní a divná holka mezi spolužáky na střední terčem posměchu a různých divných vtipů. Jednou se jeden z jejich vtipů zvrhne tak, ze Tamara umře. Protože nikdo ze zůčastněných si nehodlá kazit život, vesele ji zakopou v lese. O to větší překvapení pak nastane, když Tamara další den vstoupí do třídy... jiná, divoká, a především živá. Tamara totiž vyvolala prastaré kouzlo, které jí dalo neuvěřitelnou krásu, zdatnost pobláznit kohokoliv, aby se do ní zamiloval a moc zbavit se každého, kdo jí stojí v cestě. (sxcorpion)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dal bych i víc, kdyby režisér nebyl debil a dal tý bohyni sex appealu jménem Jenna Dewan víc prostoru. Scény, kde není ona stojej naprosto za hovno (zvlášť ta jak ty dva týpci útočej na učitelovu ženu). Ale Jenna Dewan je taková kunda!!!!!!!! Uvědomuju si, že je tenhle film sračka ale čím víc Jenny tím víc hvězdiček. A navíc jsem se nenudil. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z variácii na tému: Som škaredé káčatko a keď mi niečo spravíte tak sa vám kruto pomstím. Stupidita naberá na obrátkach každou minutou a koniec je už vážne úplne mimo. Za normálnych okolností by ma potešilo, že je tu dosť gore ( nejaké odseknuté ucho, jazyk...) ale problém je, že to pôsobí strašne amatérsky, lacno a až príliš fake. To tu vážne radšej ani nemuselo byť. Jedným z mála pozitív je rozhodne predstaviteľka Tamari Jenna Dewan, ktorá je vážne pekelne sexi, ale je málo využitá a nie je tu s ňou ani jedna šteklivá scénka, čo je vážne škoda. Pokiaľ nie je na obrazovke tak je film strašne nudný a veľmi, veľmi debilný ( teda to aj keď tam je ). Škoda, malo to potenciál... ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Rádoby vampická Tamara na mě svou lacinou vyzývavostí a vulgární primitivitou působila natolik odpudivě, že upřímně lituju všechny chlapy s nedostatkem vkusu a fantazie, kterým podobné bezduché "pseudofemmefatalistické" karikatury připadají přitažlivé. A jelikož i celý vyprávěný příběh je nadprůměrně pitomý, jakoby z retardovaného seriálu Charmed vystřižený, moje slabounká druhá je jen a pouze za scénu masochistické sebevraždy brýlatého nerda. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

No vypadá to že v tomto případě opět půjdu "proti proudu" ale mě to vážně bavilo. Za prvé miluju zápletky typu : šedá myška se promění v krásku a pomstí se všem co jí ubližovali, za druhé to byla zatraceně pěkná holka a za třetí mě narozdíl od jiných nenudily ani scény kde se hlavní hrdinka nevyskytovala. Bylo to super a velmi mě to bavilo. 80% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Keď už teenagerský horor, tak potom takýto. Slušný nápad, scenár je prispôsobený tomu mladšiemu publiku, no o to viac potešia drsnejšie scénky a zmeska stokrát videných a použitých zvratov, ktoré sú čuduj sa svete skvele načasované a nadmieru fungujúce. Film má slušná tempo a fakt ma veľmi príjemne prekvapil. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo koncom roka 2004 v kanadskom meste Winnipeg. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama