Reklama

Reklama

Billy's Balloon

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 1998, 6 min

Režie:

Don Hertzfeldt

Kamera:

Rebecca Moline

Obsahy(1)

Billy je mimino hrající si s balónkem a chrastítkem. Balónek však není tak nevinná hračka, jak se může zdát. Nejen, že se vymkne z kontroly a obživne, ještě ke všemu začne Billyho terorizovat. Zakrátko se navíc ukáže, že Billy není zdaleka jediné dítě, které se s útokem balónku setkalo. (J.Connor)

Recenze (31)

easaque 

všechny recenze uživatele

4* takovou hororovitou atmosféru jsem teda nečekal, ale bavilo mě to. Asi jsem občas trošku morbidní, ale pokud je to snad animované, tak to je v normě ... o co víc je jemnější Tom & Jerry? ... jen tam se to netýkalo dětí. Pokud jste citlivější, tak si raděj toto ani nepouštějte. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

arthur.22 

všechny recenze uživatele

Chápu, že tomu, kdo Červený balónek neviděl, nebude ten Billyho možná dávat smysl. Za sebe ale musím říct, že obvykle vídám špatné parodie na dobré filmy, případně povedené parodie na filmy špatné; s kombinací dobrý film – slušná parodie se moc často nesetkávám.. Jednoduchá animace přímočarému vyprávění sluší. 4,5* ()

Reklama

Machrovic odpad!

všechny recenze uživatele

Co to proboha bylo? Happy Tree Friends jsou aspoň roztomile kreslený (když už nic jinýho), South Park je občas vtipnej (kdysi jsem viděl jeden díl při kterém jsem se dvakrát pousmál), ale todle je jenom jedna velká trapárna. Ale komu už nestačí ani fekální "humor" ani vraždící se zvířátka, tomu se todle líbit bude. Mě ale určitě ne. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak Hertzfeldt nechcel poukázať na nejaký svetový problém s balónmi alebo ak netrpí panickým strachom z nich, tak potom nechápem pointu tohto dielka. Morbidity síce až až, ale to mi teraz nestačí. 65%. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

SPOILERY. Začínám se asi bát nafukovacích balónku... jsou to úplní brutální masoví vrazi... kdo by to byl řekl do blbého balónku, že? Trochu mi nehrálo, že byl Billy ještě živý, když ho nejmíň desetkrát pustil na zem z té výšky. Ovšem konec? Úplné teroristické komando balónku různé barvy pleti teda latexu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama