Reklama

Reklama

Gekko no sasayaki

Obsahy(1)

Niektoré hry môžu niekedy zájsť priďaleko...  Sedemnásťročná Satsuki a jej rovesník Hidaka spolu trávia čas na tréningoch starého japonského bojového umenia kendo. Jedného dňa si navzájom vyznajú vrúcne city. Avšak to, čo sa niekomu môže zdať ako čistá láska, môže niekto iný považovať za zvrhlé praktiky mladého Hidaku.
Satsuki, ktorá je spočiatku Hidakom znechutená a opovrhuje ním, nachádza čoskoro v týraní svojho priateľa vlastné zaľúbenie. Vyzerá to tak, že úlohy sa vymenili. Alebo je to všetko naopak? Sú oddanosť a posadnutosť iba dve stránky tej istej mince? (sochoking)

(více)

Recenze (4)

liuk 

všechny recenze uživatele

Je rozhodně fajn, jak dramaticky se filmu daří na d/s vztah nahlížet. Tedy, d/s vztah, který je jaksi po chuti jen jedné polovičce páru. Jenže není rozhodně fajn, jak dlouho trvá než se chtěným nedopatřením tyhle choutky dostanou ven. Než se začnou řešit nahlas a řešený nešťastný vztah někam posouvat. A to sice dosti zajímavým, depresivním, nehezkým směrem, ale zároveň si režisér hrozně podlamuje nohy jasným namalovaním lajny, kdo je tady ten nenormální a kdo ten nechápavý. Aspoň nějaký ten nadhled by rozhodně neuškodil. A prostě si nemůžu pomoct, ale film zabývajícím se jakýmkoli sexuálním fetišem by snad měl být aspoň trochu sexy. Toto je hrozně odtažité. Ale ke konci šokující dostatečně. A při super zápasech v Kendu si nejde nevzpomenout na klasiku ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pri dialógoch typu : " Prepáč . Stále prší , že ? " a pritom tam jebe prietrž mračien o 106 , ma ide šľak trafiť , a keď k tomu ešte vybrnkáva do rytmu " kotlikářská " gitarka od Nedvěd brothers , tak to je už fuckt na mašľu ! Ale to sú len detailíky , ktoré nemali vôbec vplyv na moje hodnotenie . ()

Reklama

Willynka 

všechny recenze uživatele

Moonlight whispers velice verne zachycuji pocatky objevovani fetisisticke natury vlastniho libida, at uz v jeho pocitech, ze jako "muz" a opora je neschopnym, tak v jejim odmitani vlastni podle podstaty a obecneho zjisteni, ze vas vztah nikdy nebude ten tradicni, pokud mate dojit naplneni. Nastesti tak cini zcela prirozene bez uhlazenosti a jiste stylizace (v celem filmu se neobjevi ani jediny kus erotickeho pradla, lizaji se nenalakovane nehty v sandalech bez podpatku), kterou vetsinou zapadni produkce vycpavaji pocity studu, ktere v nas takove vyjevy probouzi. Zaverecny pseudodialog postav jen umocnuje celkovy civilni dojem a tudiz je pro me tento film jednim z mala, ktery skutecne verne zachycuje podstatu a svym zpusobem absurditu (dominant je otrokem potreb submisiva) realnych D/S vztahu. Takovych filmu veru moc neni. ()

toma.baza 

všechny recenze uživatele

Takujovi je 17 let. Na střední škole chodí na tréninka kenda, aby mohl být poblíž Satsuki, kterou miluje, ale neodváží se jí to říct. Dokonce si ji tajně fotografuje a opatřuje různé její věci. Jednoho dne, když Takuje předává Satsuki milostné psaní od svého kamaráda, zjistí, že i Satsuki ho má ráda. Začnou spolu chodit. Ale Takuja se zděšením zjišťuje, že vůbec není spokojený. Že mnohem lepší to bylo, když Satsuki z povzdálí sledoval. A ze všeho nejraději by byl na místě Satukiho psa. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama