Reklama

Reklama

Un amour de femme

(TV film)
  • Francie Combats de femme - Un amour de femme
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jeanne je spořádáná, osm let šťastně vdaná žena, která se svým manželem Davidem vychovává syna Louise. Jednoho dne se však zúčastní večírku, na němž ji okouzlí tanečnice Marie. Jeanne se s ní poté začne pravidelně vídat, což v ní vyvolá bouři doposud neznámých pocitů, které by mohly mít vážné dopady na její rodinný život. Odolá Jeanne pokušení, nebo bude riskovat, že ztratí, co léta budovala? (playboxguest)

(více)

Recenze (7)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Klasická story o ženě, jíž jiná žena naruší celý život, nejednou viděná (Kyss mig, Konkurrentin, The world unseen, Aimée a Jaguár atd., atd.,), ale tentokrát tak kouzelně natočená a zahraná, že mě z toho dobrou půlku stopáže šimralo v podbřišku, jak jsem to prožívala. A ta depresivní hudba tomu jen pomohla. Nehledě na to, že Hélène Fillières oplývá takovou tou přirozenou krásou, že by jí člověk nejraději viděl tančit u sebe doma (ale raději bez těch šílených růžovoučkých elasťáků) :-) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Postrádal jsem jakékoli sexuální napětí, emoce, očejávání, jestli to vyjde nebo nevyjde. Zkraje mi to připadalo jak porno, jadnak hroznou hudbou a pak "hraním" hridinek - jako by už předem věděli, co přijde. Tím pádem je napětí (atd, atd.) v tahu. A i když je pak ruka v rukávě, stále tomu chybí jiskra, asi drobnosti, které z obyčejného filmu dělají zajímavý. A tenhle byl hodně obyčejný. Poslední třetina navíc celkem dramatická a otravná. # [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 3 | hudba 3 | humor 0 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 3 ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

No, tak nic moc, no... Mladý Delon byl víc než fádní a to nemluvím o tý jeho ženě, která se teda jakože zabouchla. Ty herecký výkony obecně byly otřesný. Nemělo to šmrnc, nemělo to nic, natož jim něco uvěřit. Nuda. ()

Ralna 

všechny recenze uživatele

Takový filmík ze života. Možná nízkorozpočtový a se zvláštním "hudebním" doprovodem (normální písničku tam uslyšíte jen na hodinách tance, jinak film doprovází spíš různé zvuky), ale jo, líbil se. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní. Je to pár dnů, co jsem to viděl a nějak nestih hned napsat pár vě+t. A teď ... ejhle, já vlastně nevím, o čem to bylo. No to asi není moc dobrá vizitka. Tak to asi nebylo nic mimořádného. ()

Reklama

Reklama