Reklama

Reklama

Voodoo: Umění ďábla

  • Thajsko Khon Len Khong (více)

Obsahy(1)

Byl zavražděn muž a celá jeho rodina. Policie podezřívá jeho bývalou milenku, ale nemůže najít žádné důkazy, které by tuto domněnku potvrdily. Když mladý reportér následuje svůj instinkt, zjistí, že vražednou zbraní nebyl ani nůž ani pistole, ale mnohem mocnější nástroj… voodoo. Voodoo je označováno jako kult nebo náboženství s prvky magie, které vzniklo v Africe. Nyní je masově rozšířeno na Haiti, kde každý třetí člověk vyznává kult voodoo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

misterz 

všechny recenze uživatele

Škoda nevyužitého dobrého námetu. Scenár je totálne uletený s nelogickým chovaním postáv a nepresvedčivými hereckými výkonmi. A čo je hlavné, chýbala hororová atmosféra a napätie, takže sa celý tento zmätok premenil na jednu hroznú nudu. To už radšej pozerať nejakú trápnu reality show, tam sa aspoň dá zabaviť na ľudskej hlúposti. 15/100 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak jako dějová linie je jasná, jen je rozhozená, že to začíná koncem, pokračuje začátkem atd., ale poskládat se dá vcelku jednoduše. Pak je tam spousta ukecaných scén, nějaké ty fakt hnusné, holčička jak z duchařských japonských hororů, jen je blonďatá (a její smysl má být asi anděl smrti nebo tak něco), ale jinak je totálně bez atmosféry, možnosti zaujetí, možnosti fandit nějaké postavě. A nezlobte se na mne, ten závěrečný důvod, proč vlastně sestřenice vraždila (to se dozvíme hned v úvodu, že vrahem je sestřenice, nejde o spoiler), to si mohla levněji najmout ostřelovače a bylo by. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/voodoo-umeni-dabla.html Thajský horor, vyžívající se v neustálém zobrazování různého násilí – od vytrhávaných zubů, přes bodce v těle, blinkání žiletek apod. Příběh je poměrně zmatený, protože zahrnuje dvě časové roviny, navíc proházené. A co tam dělá ta blonďatá holčička, fakt netuším. ()

Reklama

Kordus 

všechny recenze uživatele

Podivny horror z Thajska. Strihac ma svoji praci asi rad, protoze film preskakuje mezi jednotlivymi scenamy bez vyraznejsiho propojeni. Tempo silne kolisa, zacatek je skvely, pak uprostred filmu je silna scena a pak zase musite pockat na konec. Pribeh je... no... zkratkovity. Musite se pekelne soustredit, abyste ho alespon castecne pobrali (jak pisu vyse, casto nepochopite, proc jednu chvili koukate na, rekneme, zenu lezouci po stavbe vyskove budovy a najednou na neco uplne nesouvisejiciho) a necekejte, ze na konci filmu se vam najednou vse magicky odhali. Jako bonus dostanete jednu nepochopitelnou postavu, kterou jsme na jednom soukromem promitani pokrtili "mala Svedka" - totalne blondata thajska holcicka, pravdepodobne postizena rozstepem horniho patra. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak moh reziser skvelyho Bang Rajan natocit takovouhle kokotinu. Sice zabijet pomoci voodoo je fajn napad a zas tak casto se to ve filmu nevidi, ale ten pribeh, to bylo strasny. Hodinu jsem se vubec nemoh zorientovat kdo je kdo a jaky jsou mezi nima vztahy, hororova atmosfera nikde a porad jen samy kecy. Akorat obcas to pozvedla nejaka hororova scena. Vetsina smrti je totiz slusne atmosferickejch a pekne krvavejch a nekdy az nechutnejch. Ale krome tech par smrti nema film vic co nabidnout. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Mne to, milí priatelia, pripadlo ako hispánska telenovela zahraná šikmookými hercami a zabalená do horroru. Zámerne hovorím "zabalená", pretože žánrové ingrediencie tu fungujú iba vonkajškovo - ľakačky a gore scény ma vždy nechajú chladným, keď príbehu neverím ani mäkké f. Po tomto filmíku som teda rozhodne nijaké žiletky negrcal... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama