Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvakrát více akce i smíchu s DAVIDEM a PETEREM PAULOVÝMI (THE BARBARIAN BROTHERS), maximálně nepovedeným párem identických dvojčat od dob DANNYHO DEVITA a ARNOLDA SCHWARZENEGGERA! David je detektivem v Los Angeles, Peter je nenapravitelný zloděj aut. Svalnatí bratři se stanou partnery, když je Peterovi zajištěna imunita, aby Davidovi pomohl s dopadením mezinárodního gangu pašujícího šperky. Sourozenecká rivalita vrcholí, když se David pokouší poučovat pozvolna se napravujícího bratra o tom, jak se zločin nevyplácí. Když se však společně postaví podlému šéfovi gangu (RODDY McDOWALL) a armádě nepoctivých byrokratů, nikdo je už nemůže rozdělit. Výbušný akční film plný dobrodružství, hýřící komickými scénami! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Ako takato sracka moze mat AZ 31%? Fak desny a stupidny film plny nelogickosti (2kW bruska na baterky, vyroba diamantu, samotny film). K tomu dve skarede a odporne degenerovane opice v hlavnej ulohe. Nechcem zhadzovat kulturistiku, ale takyto ludia do filmu napatria (sorry Arnold). A zvlast tak skaredi... Fakt hnus! 5% ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Dvaja buzíci chlapci sa nadopovali a plnia si americký sen. Paragón im to dovolil a aj na scenáristu apeluje, aby ten zlý nestlačil spúšť až dovtedy, dokým sa jeden z tých ohavných bratov s katastrofálnym účesom neotočil. Celé zle a ešte horšie než si dokážeš predstaviť. Vážení toto je produkcia hodná berlínskeho porna 70.rokov. Slová už nevravia nič a skutky lásky pri týchto dvoch nie je možné robiť. (videné 25.1.2019, AMC archív) ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama