Reklama

Reklama

VOD (1)

Priscilla je úspěšná žena - má výbornou práci, skvělý dům a perfektního manžela. Daří se jí ve všem... kromě sexu. Teď je ale rozhodnuta to změnit! Připojte se k jejímu hledání nových zkušeností ve svěží komedii s velkou dávkou inteligentního humoru. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 1/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +tučňák Danny DeVito, křehká Mischa Barton, závěr -je to o sexu a o orgasmu a stejně nic neukázali!!! WTF!!!/// To je snad blbej vtip. Celý film jsem protrpěl. A nechtějte abych pokračoval, musel bych být sprostej./// Celkem 21%/// ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Téma ženského orgazmu a neschopnosti dosáhnout ho je jenom zastírací. Tenhle mírně zábavný snímek se zaobírá spíše láskou a potřebou uvolněnosti ve vztazích. ___ Mladí, atraktivní manželé mají zdánlivě všechno, co si můžou přát. Jenom kdyby manželka mohla mít orgazmus.... Postupně ale vysvítá, že o to tu nejde. Manželství je prázdné, muž rezignoval, nejspíš závidí své ženě lépe hodnocenou práci, soustředí se jen na to, jak ji fyzicky uspokojit a úplně zapomíná na to, že má hlavně psychické potřeby, které on ani v nejmenším nevnímá. Sebestředný postoj - chce dokázat sobě, že je pravý chlap, žena je pro něj jen potvrzením jeho chlapáctví. ___ To legrační obchodník s bazény umí vyprahlou ženu rozesmát a navodit takovou atmosféru bezstarostnosti a sebejistoty, že - voilá - ona konečně zažije cinkání zvonečků a divokou jízdu se šťastným koncem. ____ Protože s vibrátorem, i když je účinný, tomu chybí správné souznění. ____ Jako by si při castingu vzpomněli na jinak zapomenutelný starší snímek Stát se opicí, kde Danny DeVito usiluje o vysokou, krásnou a bohatou ženu, od čehož ho jeho známý odrazuje s tím, že u takové nemá nejmenší šanci. A Danny DeVito odpoví: "Proč myslíš, že nemám? Každá má radši ošklivého býka než krásného vola." /15. 10. 14./ ()

Reklama

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to docela ušlo, film si sice vybral dost sexistické téma, ale zajímavé. Ale zdálo se mi, že tvůrci z toho mohli vytřískat mnohem víc. Celou dobu se koukáme jen na to, jak žena nemůže ze svým manželem dosáhnout orgasmu, tak se rozejdou a ona si užívá s náhražkami až do té doby, než nepotká Danny DeVito, muže, s kterým jako prvním dodsáhne orgasmu, no není to vtipné? Ne není, tedy aspoň pro mě. Komedie dost slabá, ale za to s docela obstojnými hereckými výkony, a především se stravitelnou stopáží. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Další, čili ikstý, klon Sexu ve městě, tentokrát s nálepkou "made in Vidlákov" . Opět jedna romantická komedie pro ženy o hledání toho "pravého" nadsamce, nekonečném cancání o orgasmu a další takové té hollywoodské sexuální otrevřenosti, která se sice hezky poslouchá, ale s realitou to má společného leda starou prdlačku - Nu, zkátka typický představitel konkrétní odnože současné popkulturní tvorby, které naprosto neholduju, nerozumím a nevyhledávám. Jediné, co jsem si z tohohle výtoku odnesl je, že Parker Posey je výborná a přirozená herečka. Víc kvalit jsem v "Divoké Pizdě" bohužel nenašel. ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

No to tedy byla jízda... Ve filmu se řešily závažné problémy, a to zda si pořídit bazén či nikoliv, nebo jak dosáhnout orgasmu (vibrující mobil ve vagíně). Nakonec vše zdárně vyřešeno pomocí charismatického stavitele bazénů (Danny DeVito). Jeden z řady podle mě zbytečných filmů, zmítající se mezi komedií a romantickým slaďákem. Moc jsem se nesmála, což považuju u komedie za dost podstatný nedostatek, takže dvě hvězdy s odřenýma ušima (za toho nafukovacího žraloka a za Dannyho v plavkách ). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Ohio ve městě Cleveland a ve státě Kalifornia ve městech Whittier a Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama