Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

LeG!oN 

všechny recenze uživatele

Já bych to neviděl tak strašně.Je to přeci rodinný film, a tak se nedá čekat nějaká bomba. Docela mile mě to překvapilo, některé vtipy byly i vtipný, ale Vin Diesel se mi sem nějak nehodil (drsňák s černočerný tmy nebo rychle a zběsile). Je to hlavně hodně podobný policajtovi ze školky a tam je stejnej problém s hlavním hercem. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Vin není dobrej herec, to uznávám... Ale při pohledu na ty jeho svaly leckterá z nás zamlaská :) Dobře se na něj prostě koukalo. Příběh mě taky docela oslovila, sice to bylo až moooc "americký", no a co? Chvílemi jsem byla ráda, že ležím, jinak bych se asi smíchy svalila. Taková příjemná rodinná pohoda u telky no :) ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Film čisto pre decká, ktoré si v ňom nájdu rovesníkov s podobnými problémami a hrdinu, ktorý im ich pomôže vyriešiť. No bohužiaľ druholigový, na hony vzdialená kvalitám starých dobrých Columbusoviek (Home Alone, Mrs. Doubtfire). Rodinné hodnoty sú tu skôr iba mechanicky spomenuté, než úprimne vyslovené a vtipy občas dobré, ale väčšinou hluchonemé. Vin Diesel je na tom herecky rovnako ako Arnold Schwarzenegger - viz scéna, v ktorej ho malý chlapec osloví "ocino", čo Diesela akože hlboko zasiahne. Samozrejmosťou je sentiment (otvorený dialóg s najstaršou sestrou) a trápny, klišoidne za vlasy pritiahnutý "akčný" koniec. Najlepšou vecou na filme je postava galakticky debilného a herecky vychutnaného zástupcu riaditeľky školy - škoda že nedostal viacej priestoru. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $56miliónovTržby USA $113,086,868Tržby Celosvetovo $198,636,868║ Tak mal som to možnosť vidieť v kine a musím povedať že vo svojom rámci si to u mňa splnilo účel a koľko-toľko ma to pobavilo, trošku aj pripomenulo môjho moc obľúbeného Policajta zo škôlky(90%), tak že to beriem ako taký priemer, čo ma ani pri ďalších pozretiach neodradí aj vďaka prim opatrovateľovi detí Vin Diselovi. A režisér Adam Shankman práve tu už naznačuje, že v ňom viazol nejaký potenciál a ten aj zúročil v neskoršom Hairspray. "Miestamy celkom stráviteľná zábavka a občas príde aj na akciu aj keď len takú skôr pre tie deti aby sa moc nebáli." ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Od začiatku sa divák musí obrniť, pretože jediné čo ho čaká, je 5 faganov, ktorí sa budú snažiť robiť všetko pre to, aby sa divákovi otváral vo vrecku nožík. Lenže veľký Vin Diesel to nevzdá a tak v priebehu dvoch týždňov z týchto faganov urobí milujúcu sa rodinku. Komediálne mi z tohto filmu neprišlo nič a zároveň všetko - nutné podotknúť, že mi bolo na smiech úplne niečo iné ako bolo asi zámerom tejto "komédie" a to, že svalnáč s kojeneckými fľašami a hračkami medzi deťmi vyzeral ako pravý pedofil. Takáto katastrofa nebola ani u Arnolda v Policajtovi zo škôlky. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně, kde se kachna zakousne muži do rozkroku, skočí na muže ředitelka a muž padá na břicho, čímž by měl ublítit kachně. Ta je však v dalším záběru zcela v pořádku. (Chip89)
  • Kapitán Bill Fawcett, v snímku ho ztvárnil Chris Potter, pracoval v Americké armádě během První světové války. Vydával zde humoristický oběžník pro členy své jednotky Captain Billy's Whiz Bang. Ten se stal základem pro vydavatelství Fawcett Publications, které má ve stáji kromě dalších časopisů a knih i komiksy s populárním Kapitánem Marvelem. (imro)
  • Při natáčení se stala i malá nehoda: Na scénu měl přijít kačer a klovnout Vina Diesela do ucha. Když se záběr opakoval potřetí, kačer asi usoudil, že něco dělá špatně, a místo krátkého klovnutí se do ucha zakousnul a nechtěl pustit. Diesel vyskočil, ale vydržel to až do konce dialogu. (HappySmile)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama