Reklama

Reklama

Phil Weston je průměrný chlap, který se celý život musí potýkat se svým extrémně soutěživým otcem Buckem. Už od dětství ho otec neustále zesměšňuje a ponižuje. Phil také zklamal otcovo očekávání, protože se nestal sportovní hvězdou. Když Phil dospěl, chtěl otci představit svou nastávající ženu, on ho opět předběhl a oznámil mu, že se bude ženit. Tentýž den, kdy se Philovi narodil syn Sam, se jeho otci narodil také chlapec, kterému dal jméno Bucky. Setkání synů na fotbalovém hřišti zažehne jejich dlouholetý spor, který se rozhoří naplno. Phil se rozhodne, že začne trénovat družstvo malých chlapců. Sice jsou v tabulce poslední, jeho cílem je dovést tým do finále a porazit svěřence jeho otce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Kolik můžu dát hvězd, když je v hlavní roli trenér Phil ?! Možná to má hluchá místa, ale Will Ferrell opět ukázal, že je mistrem sebeparodie, a servíruje nám komedii tentokrát o fotbale (soccer), o jeho souboji proti svému otci a taky o jeho malých svěřencích, kteří NEumí hrát... Nejlepší byl ale stejně hned úvod, kde se pokouší o atletiku :-) ...90% (film je zde značně podhodnocen, fakt je to sranda) ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Neviem ľudia, čo by ste chceli.Suprová komédia plná skvelých gagov.Detské futbalové družstvo na brigade na bitúnku sa len tak nevidí.Snáď prvá zábavná úloha Roberta Duvalla.WiIl drží laťku humoru vysoko počas celého filmu.Žiadny fekál, žiadne genitálie.Ozaj rodinná komedia.Willove kofeinové záchvaty nemajú chybu... ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná športová komédia s deťmi. Veľmi milý film, ktorý mi veľmi pripomenul ako dospelý vedia svoje potreby presadzovať cez deti a tým im znechucovať to, na čom by sa mali zabávať. Myslím, že občasné preháňanie bolo na mieste, pamätám si ako súťažne brali našu hru, keď som hrával ako dieťa futbal skoro všetci dospelý a to nielen rodičia, fanúšikovia, ale ja tréneri. Samozrejme je to infantilný, miestami tupý film, najmä pri tom stvárňovaní detí, ale je fajn. ()

sledge odpad!

všechny recenze uživatele

Nic tak strasne som uz velmi davno nevidel. Vrcholny predstavitel zanru americkeho filmu o sportovom kolektive ktory sa zazracne zlepsi, tentokrat v kabate 'rodinnej komedie'. Rodinnej=pre deti do 8 rokov a komedie=tusim som sa raz pousmial. Rezia, scenar, kamera, herectvo=hroza. Len pre ilustraciu, jednym z klucovych, ci zvratovych momentov, ked si hlavna postava vstupi do svedomia, je oslaveny rozmlatenim asi poldruha metroveho starozitne vyzerajuceho pristroja na capucchino, v com Willovi Ferrellovi ochotne pomoze asi 10-rocny azijsky chlapcek miniaturneho vzrastu. A nie, vo filme to ani nahodou nevyznieva vtipne. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tak filmy co se ,,točí,, kolem fotbalu hodnotím přísněji (fotbal fakt miluji) a tento ,,film,, mne fakt nenadchl v žádném ohledu.. Ferella moc nemusím a zde ukázal proč. Navíc tým co neumí ani kopnout do balónu po příchodu 2 Italů začne vyhrávat, ale jakmile jsou Italové mimo tak hle nevyužívaný hráč dělá parádičky, miniasiat má najednou sílu dokopnout za hranici 1 metru a vše najednou šlape a hle výhra nad favority.. akce s kávou či vztah otec-syn taky bída... Jako člověk se občas zasmál ne že ne... ale za víc jak 1z5 to fakt není.. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Během natáčení se herci Willu Ferrellovi narodil syn Magnus. Will se později nechal slyšet, že je tento film jeho vůbec nejoblíbenějším, ve kterém hraje, právě proto, že ho má spojený s narozením prvního dítěte. (ArsenalEagle)
  • Dieťa na začiatku filmu, ktoré má predstavovať mladého Willa Ferrella, je v skutočnosti dievčatko. (ladko)
  • Ve scéně, kdy Phil Weston (Will Ferrell) svolává svůj tým po sázce se svým otcem, přibíhá brankář, který si sedá. Poté následuje záběr na Phil a poté opět na brankáře, který si opět sedá. (MajkVazovsky)

Reklama

Reklama