Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Osamělá Rose Collins (Susan Sarandon) při návštěvě své matky v nemocnici ve vedlejším pokoji potkává tajemného muže (Robin Williams). Policista Mike Riley (Paul Walker) se pohádá se svou přítelkyní (Penélope Cruz), a stejný den potkává staršího pána, který mu tvrdí, že v něm poznává převtěleného ducha své dávno mrtvé ženy. Jules Calvert (Marcus Thomas) vzpomíná na nejlepší vánoce které prožil, když byl před mnoha lety v nemocnici. A jsou Vánoce .. den, kdy se mohou dít i zázraky... Takovéto filmy, ve kterých se prolíná několik příběhů mám většinou docela rád (Láska nebeská, Intermission nebo třeba Magnolia). Jenže k natočení takovéhoto filmu je třeba silného režiséra, jinak se z filmu stane propletenec nesmyslů, a nebo v lepším případě (jako je tento) vlastně několik na sobě nezávislých příběhů, které jsou bůhvíproč v jednom filmu. Takže .. podívat se na tento film určitě dá, ale víckrát než jednou to nemá smysl... ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Mám rád xmas filmy, ale tento jeden mal tak nevyťažený potenciál, až to nebolo pekné. Výborný herci, príjemná atmosféra, klasický scenár zmierenia. Na film sa pozeralo vcelku fajn, žiadne americké vianočné klišé nechýbalo. Vzťahy, láska, romantika, zmierenie. Avšak niečo tomu chýbalo....preto len také priemerné 3*... PLUS: výborní herci, príjemná vianočná atmosféra, fajn príbeh o láske, porozumní, vzťahoch...MINUS: nevyťažený herecký potenciál, trochu bláznivé moemnty ( to s reinkarnáciou), ale inak fajn... ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Laciný nápad, svést se na vlně trendu (vánoční) romantické komedie rozporcované do mozaiky. Láska nebeská vytvořila určitý vzor (ačkoli je sama velmi problematická) a Dárek z lásky je jen takový malý derivát. A je to škoda, protože mít v jednom filmu Susan Sarandon, Penélope Cruz a Robina Williamse mohlo být báječné. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Krásný film u kterého jsem hodně brečela. Prostě jsem si nemohla pomoct. Ale jinak, po tom co odezněly první pocity, musím uznat že nic moc. Docela trošku nuda, příběhy vůbec nezapadaly a neměly nic společného, slabý scénář, vlastně tu o nic nešlo. Ale za to moje rozbrečení, dávám tři hvězdy, i když by to bylo tak na dvě. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Láska nebeská, kterou místo (britsky) "lidských" příběhů drží (poamericku) dohromady hlavně andělé, zázraky a reinkarnace, což v naší ateistické společnosti přece jen neuspěje. Navíc mám pocit, že jsem vlastní reinkarnací někoho jiného, protože jinak si nedovedu představit, že ač jsem tenhle film nikdy neviděla, přesně jsem veděla, co pronese pan policista v nemocnici u lůžka nebo jak se vyvrbí postava Robina Williamse. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama