Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Americani tohle umi (i kdyz casto s tim prijdou prvni Britove), udelat romanticky pribeh s nekolika propletenymi lidskymi osudy, okoreneny kouzlem Vanoc, ktery vas rozbreci nebo minimalne dojme. Protoze tech vanocnich filmu, ktere nejsou trapne, neni moc (alespon ja jich tolik neznam), tohle muzu doporucit. I kdyz to kopiruje styl Love Actually, herci jsou vybrani dobre a funguje to tak jak ma...zahreje to u srdce (ne, depresivni mi to fakt neprislo) a pripomene to, cim jsou Vanoce dulezite. Ti, co tvrdi, ze je to nuda, jsou myslim jen malo objektivni a zatrpkli, zaryti odpurci "americkych" Vanoc a na Stedry den koukaji zasadne na Chobotnice a Mrazika...nekdy by to chtelo vylezt z jeskyne, mili recenzenti. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Pro mě tedy velmi rozporuplný film. Nevím jak ho mám zhodnotit. Herecké obsazení je velmi atraktivní a následující výkony se zdají být také na úrovni. Neobyčejná zápletka, která se naprosto netradičně odehrává ve vánočním čase. Příběh je sice velmi depresivní, ale věrně vystihl osudy milionů lidí, kteří musejí (ač třeba nechtějí) trávit Vánoce osamotě. Závěr je ale velmi dojemný a celkově se mi film líbil. Přesto nevím zda si 4* zaslouží či ne. Možná že časem 1* přidám nevim. Hodnocení tohoto filmu na pro mě bylo na csfd zatím asi nejobtížnější. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná záležitost na jedno vánoční použití. Hraje sice na trochu vážnější notu, ale má i několik úsměvných (hádka policajtů v kavárně) a dojemných míst. Pak je tu samozřejmě malý bonbonek v podobě mnohými zmiňovaného tanečku Penélope Cruz. Co se týče konce, ten už asi nikoho nepřekvapí, ostatně jak by to všechno mohlo na Vánoce jinak dopadnout, že. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný romantický vánoční film. Jednotlivé příběhy jsou hezky propojené, někdy jsou smutné, někdy dojemné - např. ten jeden příběh o malém vánočním zázraku. Herecké obsazení tady je opravdu hvězdné a naštěstí nezklamalo. A vzkaz pro šťouraly, kteří to musí za každou cenu srovnávat s Láskou nebeskou - tamto byla komedie, tohle je drama. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Noel, americký názov tohto filmu sa chcel podobať na rôzne kultové snímky, ako napríklad Love Actually, to sa však s takmer nulovým rozpočtom spraviť nedá (povedzme, že všetky peniaze, ktoré tvorcovia dostali dali na herecké obsadenie). Jednoducho, čo sa týka preprodukcie bol Darček z lásky odfláknutý, čo je vzhľadom na kvalitný námet obrovská škoda. Povedzme však, že réžia bola v dobrých rukách, koniec koncov Chazz Palminteri už predsa niečo natočil, a profesionálnym filmovým tvorcom je od roku 1978. Všeobecne by sme sa však mali zamyslieť, či nechcel režisér len zahrať na city diváka, či nedal do filmu až príliš sentimentálnych prvkov, ktoré by mohli fungovať len na Vianoce. Ako som už však spomenul, počas týchto sviatkov sa toleruje trochu viac, medze sa kladú absolútne inak. Pokračovanie ->> http://somrecenzista.blogspot.sk/2014/12/darcek-z-lasky-noel.html ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama