Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// Paul Walker, místy trošku vtipné -Susan Sarandon očividně nudí přítomné na plátně, bohužel někomu nedošlo, že toto bude přenášet i na díváky, hodně zdlouhavé/// Tohle je film jenž dokáže ve vánoční čas vytvořit tu správnou atmosféru. Nebo alespoň jako kulisa poslouží dobře. Jenže během normálního roku vás zajisté nechá chladným, což je velký nedostatek. Děj je slabí jak čajíček a téměř není čím by vás film oslovil. Sem tam se něco najde "Ty mě fyzicky přitahuješ!" "No dovolte ja nejsem gay!, Co po mě chcete?!" "Ty jsi moje reinkarnovaná manželka" "A vypadněte!" atd. jenže to opravdu nestačí./// Celkem 39%/// ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná záležitost na jedno vánoční použití. Hraje sice na trochu vážnější notu, ale má i několik úsměvných (hádka policajtů v kavárně) a dojemných míst. Pak je tu samozřejmě malý bonbonek v podobě mnohými zmiňovaného tanečku Penélope Cruz. Co se týče konce, ten už asi nikoho nepřekvapí, ostatně jak by to všechno mohlo na Vánoce jinak dopadnout, že. ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo celkem nudně a o ničem, ale když se člověk seznámí s postavama, tak se na to moc příjemně kouká. Zajímavá a zvláštní romanťárna a to můžu, není to nic co by tu bylo už 100x. Extra hvězdička navíc za výbornýho Robina Williamse a krásnou Penélope (postavička jako víno:-) ). Ani (chudák) Paul Walker nezklamal, bylo zajímavý ho vidět v něčem jiným než v Rychle a zběsile. 67% ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Příběh mi připomínal stolní hru "Člověče, nezlob se". Desková hra s vánočními motivy. Figurky (herecky zvučných jmen) se vydávají na cestu New Yorkem, občas se náhodou potkají a postupně poznávají, jak respektovat jeden druhého, potažmo sám sebe. Zajímavý nápad, ovšem asi jsem se málo soustředil, takže mi roztříštěnost jednotlivých příběhů divácky nesedla. Když jsem se zorientoval v počínání nějaké postavy nebo se těšil na vystoupení nějakého herce, tak filmaři většinou odskočili do jiné části příběhu. Složitost vypravování je možná záměrná, podobně jako Rosina odpověď na otázku "Proč nemáte rádi Vánoce?" Zajímavý komentář: Damiel. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Příběh se Susan Sarandon byl zajímavý, vánočně dojemný a vlastně tak trochu kopírující It's Wonderful Life, ale nechápu, proč tam musel být příběh chlápka, který chce být o Vánocích v nemocnici - byl mimo propleté univerzum ostatních (podobný problém jsem měl s příběhem japonské dívky v Babelu, taky tam neměla s ostatními nic společného). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama