Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Tento film by měl možná dobrou myšlenku, ale scénář byl velmi slabý. Absolutně nedostatek dialogů a pokud nějaký byl, tak byl velmi pesimistický. Náhodné setkání čtyř lidi, kteří si v podstatě nemají co říci, protože má každý dost svých starostí a žije každý ve svým světě. I když ve filmu hrají 4 známé hvězdy, tak z tohoto smutného příběhu nedokázaly vykřesat žádnou jiskřičku, která by potěšila diváka svou vánoční atmosférou. Smutek, soucit, láska k bližnímu a pochopení pro jeho starost a bolest - to je tak asi ve zkratce obsah rádoby "vánočního filmu". ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Mám rád xmas filmy, ale tento jeden mal tak nevyťažený potenciál, až to nebolo pekné. Výborný herci, príjemná atmosféra, klasický scenár zmierenia. Na film sa pozeralo vcelku fajn, žiadne americké vianočné klišé nechýbalo. Vzťahy, láska, romantika, zmierenie. Avšak niečo tomu chýbalo....preto len také priemerné 3*... PLUS: výborní herci, príjemná vianočná atmosféra, fajn príbeh o láske, porozumní, vzťahoch...MINUS: nevyťažený herecký potenciál, trochu bláznivé moemnty ( to s reinkarnáciou), ale inak fajn... ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Kvalitní herci vždy nemusí dělat kvalitní film. Ve filmu máme několik linií, které se více či méně proplétají a každá z nich je tak naprosto absurdní, že nechápu, jak vůbec někoho mohlo napadnout, že to lidi budou milovat. Přišlo mi to fakt za hranicí fantazy a navíc bez špetky Vánoční atmosféry. Podobně jak byla zoufalá Susan Sarandon, asi tak jsem si zoufal já nad tím, že si vůbec někdo troufnul najmout takové herecké kapacity do tak prazvláštního filmu. 45% ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný romantický vánoční film. Jednotlivé příběhy jsou hezky propojené, někdy jsou smutné, někdy dojemné - např. ten jeden příběh o malém vánočním zázraku. Herecké obsazení tady je opravdu hvězdné a naštěstí nezklamalo. A vzkaz pro šťouraly, kteří to musí za každou cenu srovnávat s Láskou nebeskou - tamto byla komedie, tohle je drama. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo celkem nudně a o ničem, ale když se člověk seznámí s postavama, tak se na to moc příjemně kouká. Zajímavá a zvláštní romanťárna a to můžu, není to nic co by tu bylo už 100x. Extra hvězdička navíc za výbornýho Robina Williamse a krásnou Penélope (postavička jako víno:-) ). Ani (chudák) Paul Walker nezklamal, bylo zajímavý ho vidět v něčem jiným než v Rychle a zběsile. 67% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno