Reklama

Reklama

Padesátnice Brenda Gecková (v podání Kirstie Alley) je, jak se zdá, žena bez jediné morální vady a je pilířem společenství, jež dobrovolně pomáhá potřebným. Ale pak se stane něco zcela nečekaného. Její adoptivní devatenáctiletá dcera Marie uteče s dvouletým Jeremym od rodiny a děsivý příběh, který vypráví Philipu Rothmanovi (Will Patton), odhalí události, které byly u Geckových na denním pořádku. Sexuální zneužívání, týrání a otrocká práce jsou jen částí z nich. Brenda je zatčena, tvrdí však, že se jedná o nedorozumění a hodlá využít všech možností, aby Marii zničila. Pak však promluví i další svědci a hříchy rodiny Geckových narůstají do obludných rozměrů (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

Martanecek007 

všechny recenze uživatele

Paní Kristie Alley mám v paměti zafixovanou jako sympatickou, mladou maminku ve filmech Kdopak do mluví. Je až k nevíře, jak dokáže zahrát i pořádnou svin*. Na film jsem narazila náhodou a hodnocení 63 % mě příliš nenadchlo, ale i tak jsem se rozhodla ho zhlédnout. Ani jsem si nečetla popis děje, prostě jsem se nechala překvapit a šla do tohoto filmu na vlastní nebezpečí. Hned ze začátku, když na mě "vyskočilo", že se jedná o děj inspirovaný skutečností, zpozorněla jsem a byla mi jasné, že film mě bude určitě zajímat. V následujících minutách jsem se letmo ztrácela ve vztazích v rodině, jejíž tajemství se postupně odhalovalo a já s otevřenými ústy hltala každou scénu, která ukazovala nepěkné "záliby" hlavních hrdinů. Asi tu nejde nefandit hrdince - dceři, která se se svou nevlastní matkou soudí a tudíž jsem velice ocenila šťastné zakončení. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

To byl ale dementní zvyk dávat k dárkům účtenky a ukazovat obdarovanému kolik dárek pro něho stál. To ale nebyla jediná věc, nad kterou mi zůstal rozum stát. Byla jsem šokovaná tím, jakého kostlivce ve skříni může mít jedna úžasná rodinka, i když tohle byl mega pytel kostí. Jak jim to vůbec mohlo projít? Chtěla bych vidět Kirstie Alley hrát nějakou zákeřnou bestii. Ona to umí prodat v obličeji. ()

Reklama

Diamant 

všechny recenze uživatele

NAČRTNUTIE OBSAHU: Navonok je to vzorná rodina, ktorá je mimoriadne aktívna v sociálnej sfére. V skutočnosti však ľudí vykorisťuje a zotročuje... KOMENTÁR: Základný príbeh vychádza zo skutočnosti. Film Vás vtiahne do deja a ani súdne pojednávania nebudú pre Vás nudné. Obetiam budete držať palce, aby zločinci dostali spravodlivý trest. Čo hádam najviac teší je fakt, že aj v našej dobe sa dá dovolať spravodlivosti. ODPORÚČANÁ PRÍSTUPNOSŤ: Od 15 rokov. ()

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Sílu extrémního příběhu filmové zpracování kvalitativně spíš poškodilo. Po skončení byl dojem nula, ale měla jsem pocit, že mi sousedka přes plot vyprávěla něco otřesného o nějaké šílené rodině, která na první pohled vypadala charitativně. Ale mluvila nesouvisle, nedokázala popsat žádné oběti, ani pohnutky sociopatů. O soudním procesu se zmínila jen jakoby mimochodem, takže jsem jen v duchu litovala ty chudáky, ale soucítění se nedostavilo. Asi sousedka neumí vyprávět příběhy, nebo je to jen klepna bezcitná. ()

Killy 

všechny recenze uživatele

Na to že se jedná o TV film musím říct že jak herečky výkon Kristie tak i ostatních je výborný , dej filmu je zajímavý, zazivny a jelikož se jedná o skutečnou událost tak mrazivý. Ano viděla jsem lepší filmy ale od tohoto jsem neočekávala vůbec nic a on mě absolutně překvapil a vřele doporučuji videt! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Příběh je inspirován kriminálními činy Frances Burt. (jakubmoravec)

Reklama

Reklama