Reklama

Reklama

Dobrodružství Žraločáka a Lávovky

  • USA The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dobrodružství Žraločáka a Lávovky přináší nonstop zábavu s hollywoodskými hvězdami Davidem Arquette, Kristin Davis a Georgem Lopezem. Každý vždycky věděl, že Max má bujnou představivost, ale nikdo netušil, že jeho nejdivočejší výmysly - chlapec vychovaný ostražitým obrovským bílým žralokem a dívkou se silou sopky - jsou skuteční! Teď tito dva křehcí vychovatelé Maxovi ukáží, že i obyčejné dítě může být něčím výjimečné! Ohromí vás spousta speciálních efektů a uvěříte, že se v tomhle úžasně zábavném filmu i ti nejmenší snílci můžou stát velkými hrdiny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Jednu nebo dvě hvězdy? Za občas vcelku obstojnou někdy až dobrou grafiku a sem tam nějaký ten filmový trik ale to je asi tak vše. Na to že to je od Rodrigueze to vypadá dost lacině! Ale co, je to pro děti a ty z toho nemají ještě rozum a leccos odpustí. Takže proti gustu žádná...dávám dvě s přimhouřenýma očima! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

SPY KIDS boli Rodriguezovým príjemným spestrením do detského žánru. Jeho ďalšie časti, už len naberali na absurdnosti a vrchol v tomto smere dosiahol Robo v inom, pre infantilného diváka zameranom filme. V 3D, v kine to mohla byť sranda a guilty pleasure, ale ináč je to len trávenie za dobrým obedom. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Když jsem jednoho nedělního rána přepínal programy, narazil jsem náhodou na DŽaL. Říkal jsem si, že se asi někdo pokouší kopírovat Spy Kids, tak jsem na chvíli setrval na onom kanálu...po nějakých patnácti minutách mi bylo jasné, že tuhle kopii někdo dost drsně nezvládl, pokud tedy nechtěl vyloženě něco co má rodičům dát hoďku a půl relativního klidu, zatímco dětičky s otevřenou pusou a vykulenýma očima zírají na obrazovku. Spy Kids byly zábavné a hravé, tohleto je jenom vizuální nářez, a to ještě jen pro někoho, kdo Spy Kids neviděl. Pohádky o kouzlech fantazie se i v současnosti natáčí daleko lepší, a k tomu ještě ten šok, když jsem zjistil, že tohleto spáchal sám Rodriguez...WTF?! Naštěstí to trauma bude lehce léčitelné, stačí nějaký lepší film. A těch mám doma velkou hromadu:P 20% a ani dva vysoce kvalitní skladatelé to nezmění. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ještě než se stal nejvíce šukatelným vlkodlakem pro dívky od desíti do patnácti let stihl Taylor Lautner hrát...v tomhle. Jak to popsat...Mix Nekonečnýho příběhu, Spy kids a kolosální debility by to možná vystihoval, kdybych přidala několik sprostých slov, ale tentokrát na to jebu. Být mi pět rozhodně jdu o hvězdičku vejš, ale takhle zůstanu nohama na zemi a nenechám se strhnout nadšením dítěte ve mně (nejsem naprcaná, myslím svou dětskou duši). Jinak Roberte, drogy jsou super, ale ten matroš, co sis při psaní scénáře dával, musel bejt prošlej a nebo hodně řízlej. Příště pozor. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Spy Kids mám moc rád, takže jsem k tomuto nepřistupoval se stejným despektem jako ostatní hodnotící. No a musím říct, že mě se to líbilo. Příběh se točí ohledně síly dětských snů, což je téma které se mi moc líbí. Obecně sny jsou záležitost která mě svým způsobem uchvacuje, takže jsem jen rád za tento film, který sny pojal velice tvořivě (na rozdíl od sterilní sračky Inception). Kdyby mi bylo 10, tak bych nekoukal na nic jiného než právě na filmy typu Spy kids a tohle. Hezkých nápadů je spousta, akorát některé nejsou bohužel tak úplně dotaženy (třeba motorka a skútr). A taky je pravda že triky mohly být trochu lepší, i když možná to byl záměr. Suma sumárum jsem velice spokojen, pro děti je to skvělý snímek a my ostatní si můžeme hezky zavzpomínat na dětská léta. Zkuste se na to podívat dětskýma očima a pak teprve hodnoťte... /viděno v TV: 85% a 4*/ ()

Galerie (26)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Reklama

Reklama