Reklama

Reklama

Vražedná čísla

(seriál)
  • USA Numb3rs (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2005–2010), 84 h 34 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

David Krumholtz, Rob Morrow, Judd Hirsch, Alimi Ballard, Navi Rawat, Peter MacNicol, Dylan Bruno, Diane Farr, Aya Sumika, Sophina Brown, Michelle Nolden (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(118)

Na různých místech po městě se objevují mrtvoly znásilněných žen a policisté nemají žádné stopy, jak se k vrahovi dostat. Ale agentům FBI se brzy podaří pomocí matematiky a na základě údajů zakreslených v mapě určit přibližné teritorium, ve kterém pachatele hledat... (TV Nova)

Recenze (175)

Flego 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, žeby tento seriál vybočoval z pokojných vôd priemeru. Hoci sa produkcie ujali Tony a Ridley Scottovci, mám pocit, že pracovali v ojazdených koľajách podobne zameraných seriálov. Hoci je zaujímavé sledovať, ako môže matematika súvisieť s vyšetrovaním zločinov, všetko mi pripadá už dávno videné. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Červená knihovna v žánru kriminálek. 1) Původně jsem se domníval, že červená knihovna je označení žánru. Wiki mě poučila, že vedle pokleslé literatury pro ženy existovala za první republiky i modrá knihovna (kovbojky a detektivky) pro muže. Seriál mě přesvědčil, že i vyšetřování FBI lze vést výše popsaným stylem._____ 2) Jakmile ovšem pomine prvotní okouzlení, popsané bulvární postupy se jasně projeví._____ 3) Důležití jsou samozřejmě i představitelé: 43letý Rob Morrow (agent Don Eppes) a 27letý David Krumholtz (Donův bratr, matematický génius Charlie), jenž vypadá v tomto seriálu fakt sexy. Věk uveden k datu vzniku první řady. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

CSI kriminálky stavajú na čisto technickom riešení prípadov bez ludského faktora. Numbers je v tomto smere o niečo smiešnejší ( spojenie matematiky so všetkým príliš reálne nie je), práve preto je zábavnejší. To čakanie, s akou blbosťou zase prídu, je zdrojom zábavy aj napätia. A navyše sa venuje aj sympatickým hlavným hrdinom. ()

D@ve 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že vůbec nevím, proč mě tento seriál baví. V matimatických vzorcích, které počítá hlavní hrdina - genius se vůbec nevyznám a ostatní děj mi nijak vyjmečný nepříjde, ale když se to celé spojí dohromady, tak to utvoří něco velmi zajímavého. Je to příjmné odreagování od dnes už stereotypu jako CSI. ()

JackieBliz 

všechny recenze uživatele

Zpočátku měl seriál véélký potenciál. Neotřelý nápad s příjemnými herci. Matematika,ach ta matematika,kdo by jen řekl, že mě přeci někdy bude bavit? Bohužel, postupem času se seriál propadl do normálního detektivního bahna se spoustou krásných detektivek a detektivů a zamotanými případy, jenže vás to najednou začne nudit...Jako bych už to někde viděla. Škoda. ()

Galerie (659)

Zajímavosti (17)

  • V seriálu je Don o pět let starší než Charlie. Ve skutečnosti je však herec Rob Morrow o 16 let starší než David Krumholtz. (viperblade)
  • 9 hodin a 15 minut byste strávili na gauči, pokud byste chtěli vidět všech třináct epizod první série na jeden zátah. (Pumiiix)
  • V čase 06:52 tatínek učí Charlieho, jak správně odpálit míček, ale v tomto okamžiku je vidět, že i po jeho odpalu míček zůstal na místě, ačkoli se v následujícím záběru oba jakoby dívají, kam letí. (Proste..Jana)

Reklama

Reklama