Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 5
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 5

Recenze (571)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No videl jsem zatim jen prvni dva dily, ale docela me zaujali. Scenar je plnej cernyho humoru a zoufalstvi jednotlivejch manzelek a je pekne sviznej. Navic tu je i trochu tajemna okolo novyho souseda a sebevrazdy. Nejvic me zaujala Teri Hatcher, kterou znam jen ze Supermana, ale tady byla fakt uzasne na dne. Urcite si nenecham ujit dalsi dily, jsme zvedavej, jesli tohle tempo vydrzi. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

V zoufalých manželkách platí, žeco jiný účes a barva vlasů, to povaha a problémy. Možná proto je tento seriál lidem tak blízký, snad každý se shlédne v jedné z 5 manželek. Škoda jen že jsem ztratila přehled v ději. První řady byly opravdu povedené, pak už se příběh trošku překombinoval. Původní hodnocení bylo 5*, kvůli zbytečnému natahování nakonec 4 ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

1.řada: V dnešní době kdy je plno výborných seriálů jako je 24 hodin, Prison Break, Band of Brothers a Ztraceni, mně Zoufalé manželky velmi překvapily. Když jsem koukal na první díl, tak jsem si říkal, že to bude jeden z těch průměrných seriálů, které nepřinášejí nic originálního a první díl mně nudil. Jenže jsem netušil jak se to změní. Celých 24 dílů si to drží napínavost a po skončení každého dílu jste nedočkaví na další díl. Volba hereček do jejich rolích byla naprosto perfektní. Krasná Teri Hatcher, dokonalá Marcia Cross, nádherná Eva Longoria a ( občas ) dobře vypadající Felicity Huffmanová, tvoří vynikající kvarteto. Líbilo se mi, že to obsahuje více žánrů jako je drama, komedie, romantika a prvky thrilleru. Taky se musím přiznat, že jsem se opravdu za celých 24 dílů hodněkrát zasmál a bavil jsem se přímo královsky. Není nic, co by se dalo vytknout a kdybych mohl dát více než 5*, tak je dám, protože něco tak skvěleho a zábavného se jen tak nevidí. 2.řada: No tak druhá řada je téměr stejná jako ta první, i když je pravda, že o něco málo lepší je ta druha. Jako kdyby tvůrci dovedli všechny detaily k naprosté dokonalosti. Opět je tam zase nějaká záhada, která se postupně vyřeší a po celou délu seriálu Vás urdží v nejistotě a s očekáváním čekáte na další díly. Přibylo víec vtipných scén podle mně. A zoufalé manželky? Krásné, roztomilé a chytré jako vždy. Uvidíme co přinese třetí řada, jestli potěšení a nebo zklamání. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Tak první série skončila a mé pocity jsou trošku schizofrenní. Na jednu stranu si Zoufalky dokázaly po celých 24 epizod udržet jistý kvalitativní standard (na rozdíl od takových Ztracených), na stranu druhou nedosáhla žádná z epizod strhujícího tempa pilotního dílu (i když ta poslední se mu dost přiblížila). Jeho napěchovanost černým humorem slibovala mnohé, hned s další epizodou bohužel přišlo „vyměknutí“ a patrný příklon k latinskoamerické telenovele, nikoliv k parodii latinskoamerické telenovely. Seriál si však dokázal i přes uvolněnou formu držet atmosféru tajemna, jen mě zamrzelo, jak neobratně si tvůrci poradili s rozuzlením ústřední zápletky (vše je nám pěkně naservírováno během prvních minut poslední epizody). Pochvalu si zaslouží všechny herecké představitelky (ač na seriál nadprůměrný výkon předvádí především Felicity Huffman) a také Danny Elfman, který svým hudebním tématem dodal onen zmíněný (leč dále nevyužívaný) parodicko-mysteriózní podtón. Ze současných seriálových hitů budou právě Zoufalé manželky více vyhovovat voňavější části populace, což by platit nemuselo, kdyby bylo ubráno na melodramatičnosti a přidáno na akci, černém humoru a napětí. Jenom nevím, jestli by pak nevznikl další klon Ztracených, tedy úplně jiný seriál. Raději buďme rádi za to, co je, může být i hůř, v tomto případě podstatně hůř. 75% Zajímavé komentáře: HateBreeder, 3DD!3, Jordan, castor, kwoky ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle mysteriózní (?) melodram klouže po povrchu jen na první pohled. Za těmi bílými ploty se totiž odehrávají dramata, která jsou sice z drtivé většiny slzopudnými modelovými scénáristickými konstrukty, ovšem čas od času ukážou ve své nahotě starou známou pravdu a to, že skoro všichni jsou pěkný svině a člověk může věřit tak akorát sám sobě. Nežehlete u toho! ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Marcia Cross sa uchádzala pôvodne o rolu Mary Alice Young, nakoniec však dostala rolu Bree Van De Kamp. Nicollette Sheridan sa uchádzala o rolu Bree Van De Kamp, skončila však ako Edie Britt. (ladko)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama