Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 5
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 5

Recenze (571)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak tento seriál působí na ostatní, ale já po prvních třech dílech neměl nejmenší zájem ho sledovat dál. Naštěstí přítelkyně byla jiného názoru, takže další díly neunikly mé pozornosti a Zoufalé manželky si mě pomalu začaly získávat. V současnosti se jedná o jediný pořad, který pravidelně sleduji a na který se dokonce velmi těším. Jeden z nejlepších seriálů co znám. Co postava to perla, co linie to výtečný příběh. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

V zoufalých manželkách platí, žeco jiný účes a barva vlasů, to povaha a problémy. Možná proto je tento seriál lidem tak blízký, snad každý se shlédne v jedné z 5 manželek. Škoda jen že jsem ztratila přehled v ději. První řady byly opravdu povedené, pak už se příběh trošku překombinoval. Původní hodnocení bylo 5*, kvůli zbytečnému natahování nakonec 4 ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaj. Úplně si nejsem jistý zda jsem viděl dostatek, abych mohl hodnotit, ale i kdyby ne, tak si ten odpad prostě nemohu odpustit. Kdysi jsem na to několikrát nechtěně přepnul a nestačil se divit, kam až lidská debilita může sahat. Podobné seriály nesnáším. Celé se to točí kolem sexu. A až si už každý zašuká s každým, tak jsou do seriálu implantovány nové postavy, aby veselé smilnění mohlo pokračovat. Až už ani tohle nezabere, tak se do seriálů nacpe tuna záhad pro udržení diváků, protože divák je tvor zvědavý. Zoufalé manželky je zkrátka seriál pro zoufalé diváky a hlavně zoufalé divačky. Trapné, nevtipné, nudné. Zkrátka k uzoufání. ODPAD! ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

No, zatím to vypadá celkem sympaticky. Dějově je to sice taková luxusní telenovela, ale vyprávěcí postup s komentářem zesnulé kamarádky je velmi dobrý nápad. Vše navíc doplňuje jakási kriminální linie, které udržuje divákovu zvědavost (bohužel zatím nevím, jestli se bude nadále slibně vyvíjet nebo to bude jen laciný prostředek k získání pozornosti). Každopádně si další díly nenechám ujít a doufám, že nepřijde nějaké zklamání. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Mne sa seriál Zúfalé manželky automaticky spája s piatkovou večernou pohodou, kedy človek po vyčerpávajúcom týždni nemusí používať svoju "šedú mozgovú" a dobrovoľne sa zaradí medzi členov obľúbenej papučovej TV kultúry. Uvedomujem si, že moje hodnotenie "Zúfalých manželiek" je ovplyvnené vysielacím časom, v tomto prípade bez mihnutia mrvou náročného filmového očka prehliadam scenáristockú priehladnosť a šablónovitú americkú vypointovanosť. Proste si len pasívne užívam, relaxujem, bavím sa a nečakám nič viac... ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Doug Savant (Tom Scavo) hrál v 1. řadě v sedmnácti epizodách z třiadvaceti, přesto byl v titulcích uváděn jako hostující herec. Nicméně od 2. řady se stal jedním z pravidelných herců. (HappySmile)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama