Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Z natáčení 4 - Nicollette Sheridan, Felicity Huffman, Andrea Bowen
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Z natáčení 4 - Nicollette Sheridan, Felicity Huffman, Andrea Bowen

Recenze (571)

nunka 

všechny recenze uživatele

Mne sa seriál Zúfalé manželky automaticky spája s piatkovou večernou pohodou, kedy človek po vyčerpávajúcom týždni nemusí používať svoju "šedú mozgovú" a dobrovoľne sa zaradí medzi členov obľúbenej papučovej TV kultúry. Uvedomujem si, že moje hodnotenie "Zúfalých manželiek" je ovplyvnené vysielacím časom, v tomto prípade bez mihnutia mrvou náročného filmového očka prehliadam scenáristockú priehladnosť a šablónovitú americkú vypointovanosť. Proste si len pasívne užívam, relaxujem, bavím sa a nečakám nič viac... ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

No, zatím to vypadá celkem sympaticky. Dějově je to sice taková luxusní telenovela, ale vyprávěcí postup s komentářem zesnulé kamarádky je velmi dobrý nápad. Vše navíc doplňuje jakási kriminální linie, které udržuje divákovu zvědavost (bohužel zatím nevím, jestli se bude nadále slibně vyvíjet nebo to bude jen laciný prostředek k získání pozornosti). Každopádně si další díly nenechám ujít a doufám, že nepřijde nějaké zklamání. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaj. Úplně si nejsem jistý zda jsem viděl dostatek, abych mohl hodnotit, ale i kdyby ne, tak si ten odpad prostě nemohu odpustit. Kdysi jsem na to několikrát nechtěně přepnul a nestačil se divit, kam až lidská debilita může sahat. Podobné seriály nesnáším. Celé se to točí kolem sexu. A až si už každý zašuká s každým, tak jsou do seriálu implantovány nové postavy, aby veselé smilnění mohlo pokračovat. Až už ani tohle nezabere, tak se do seriálů nacpe tuna záhad pro udržení diváků, protože divák je tvor zvědavý. Zoufalé manželky je zkrátka seriál pro zoufalé diváky a hlavně zoufalé divačky. Trapné, nevtipné, nudné. Zkrátka k uzoufání. ODPAD! ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Last but not least zprávou je, že Teri Hatcher je pořád stejně extrémně sexy... Mám rád seriály "pro ženy," které jsou citlivé a vtipné (Ally McBeal), naopak pod nos mi moc nejdou ty, které vypráví o "závažných" tématech typu "na kterou párty dnes večer půjdu", či "jaký druh vibrátoru si koupím" (Sex ve městě) a u Zoufalých manželek by se dalo říct, že se ocitají tak někde uprostřed ;-) Neberu jako zápor to, že dámy nemají o 8,468 kg navíc (a bylo by to jako v tom případě víc realistické???), oslovil mě nadhled i tajemno a snad každý v seriálu hledá něco takového, co by mohl zažít a ještě nezažil, ať se tento nachází kvalitativně i po řemeslné stránce na jakémkoliv místě toho určitého spektra. I mně to připomnělo Americkou krásu, ale spíše na pohled či poslech (předměstí, hudba...) Celkově mi to opět vychází tak na 70%, ale uvidíme v dalších řadách...každopádně je to snad nejlepší seriál, který kdy prima vysílala...což je div...ti mají totiž na seriály totálně zmatenej čich...tedy: komerční! ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit první sérii, dal bych asi plný počet. Tato Americká krása očima žen mě dostala a díky tajemné zápletce držela celou sérii. Na herečkách je vidět, jak moc si užívají toho, že po letech odehraných v přihlouplých seriálech, dostali šanci vytvořit něco hodnotnějšího. A tak zde předvádí výborné herecké výkony. Bohužel druhá série, už je nacuclá nešvary tuctových seriálů, křečovité nastavování, nové postavy, překombinovanost atd. Škoda ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Susan (Teri Hatcher) ukazuje Mikeovi (James Denton) futra, na kterých údajně kreslila výšku svých dětí při různých událostech - např. výšku Julie (Andrea Bowen) v den, kdy nastoupila do školky. Dům, ve kterém žije, jí však koupil bývalý manžel Karl až poté, co její původní dům podpálila Edie Britt (Nicollette Sheridan), Julie tedy v tomto domě vyrůstat nemohla. (simellei)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama