Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 7
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 7

Recenze (571)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tenhle podivuhodný mix Sexu Ve Městě, Americké Krásy, Gilmorových Děvčat a příhod slečny Marplové příliš nezaujal. Nelze však popřít, že zúčastněné dámy předvádějí výborné herecké výkony, obzvlášť u Marcii Cross je to po "mrše z Melrose Place" skutečná libovka, i když se mi tím svým uhlazeným vystupováním a budováním domečku z karet hnusí víc než plány na americkou předělávku Oldboye. Co se Evy Longoriaové týká, můžu říct jen to, že cenzura je ZLO:) Závěrečné hodnocení 70%. Pokud seriál přijde s něčím novým, dejte mi vědět, já to vzdávám. A na závěr - JAKÁ JE TERI HATCHER ZOUFALÁ MANŽELKA, KDYŽ JE KRUCINÁL ROZVEDENÁ??!! Marketingové (či nějaké jiné) oddělení Primy to zase jednou nezvládlo... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Zjistila jsem, že bydlím v nemožně nudné ulici. Žádná sebevražda, vražda, nehoří tu, ani se nenastěhuje atraktivní záhadný soused. To všechno holky v ulici jak z omalovánek mají a jsou zoufalé. Přes tragédie, které jsem tu nastínila, je to ale osvěžující zábava a to především díky břitkému scénáři, který udržuje přesnou rovnováhu mezi nadsázkou, cynismem, mysterióznem i serióznem a ponaučeními sametového hlasu nebožky kamarádky, kolem jejíhož umrtí se všechno obtáčí. PS. z pátý řady jsem jak v Jiříkově vidění - kde je ten počáteční břit ? Jedno zrnko pryč ! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli se mě jenom dotkneš, porodím to dítě hned teď a utluču tě s ním." Mám pro strach uděláno, ale Zoufalek se trošku bojím. Proto jsem je vždy sledoval s nabitými kolty v rukou a s vytyčeným koridorem pro ústup, kdyby chtěly projít obrazovkou za mnou. Ovšem při dodržení těchto a dalších utajených bezpečnostních opatření, jsem se vždy dokázal s těmito potvůrkami pobavit. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Mne sa seriál Zúfalé manželky automaticky spája s piatkovou večernou pohodou, kedy človek po vyčerpávajúcom týždni nemusí používať svoju "šedú mozgovú" a dobrovoľne sa zaradí medzi členov obľúbenej papučovej TV kultúry. Uvedomujem si, že moje hodnotenie "Zúfalých manželiek" je ovplyvnené vysielacím časom, v tomto prípade bez mihnutia mrvou náročného filmového očka prehliadam scenáristockú priehladnosť a šablónovitú americkú vypointovanosť. Proste si len pasívne užívam, relaxujem, bavím sa a nečakám nič viac... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jeden z herecky nejlépe obsazených seriálů. Díly jsou dobře vymyšlené, že je každý vypointovaný a přitom hodně dobře navazují a určitě se nebudete nudit. Teri Hatcher je hrozně sympatická a Eva Longoria je bohyně, i když herecky asi kraluje Felicity Huffman. První dvě řady byly super (druhá byla dokonalá). Ve třetí už bylo trochu něco shnilého a dál už mě to nebavilo. Ten seriál je natočený furt dobře, ale ten koncept kombinace rodinných problémů a do toho vždy ještě nějaká záhada nejde dlouhodobě udržet. Vždyť v tý ulici se stalo už snad všechno! ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Původně dostala roli Mary Alice Youngové Sheryl Lee a byl s ní natočen i pilotní díl. Na poslední chvíli se ale rozhodlo o přeobsazení role a pilot byl znovu natočen s Brendou Strong. (HappySmile)
  • Název ulice Wisteria Lane odkazuje na rostlinu vistárie. Vistárii můžeme během celého seriálu vidět na různých domech. (Superstein)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama