Reklama

Reklama

Můj dům - její dům

všechny plakáty

Obsahy(1)

Donald Chandler se přižení do bohaté rodiny a konečně se mu splní dávný sen o vlastní restauraci. Jeho jediným problémem teď je zahrada a mexičtí zahradníci, kterým nemůže přijít na jméno. Jenže idylka se změní ve chvíli, kdy se mu žena Barbie přizná, že čeká dítě s jiným. Tchyně Donalda přinutí, aby byl sňatek anulován a on musí svou restauraci prodat. Mezitím jeden ze zahradníků Miguel Sanchez vyhraje v loterii 62 milionů dolarů. A protože jediný způsob, jak se do Spojených států může dostat i jeho krásná a temperamentní sestra Catalina, je sňatek s Američanem, nabídne Donaldovi obchod: když si Catalinu formálně vezme, dostane od Miguela peníze na novou restauraci. Donald souhlasí, jenže pak do obchodní smlouvy vstoupí láska (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Smok 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu sa ešte ako tak dala stráviť, potom sa však niečo zlomilo, komédia začala plynule prechádzať do telenovely a o záverečnom rozuzlení ani nebudem písať, to bolo zrejme každému jasné od začiatku. ()

daEmoNickY

všechny recenze uživatele

Ty mas rad latinky co? Hmmm. Moc ses ale nesmal. Ne. Obsas se usmal. Dava dej smysl. Ne. Postavy nemaji poradny duvod k tomu, co delaji. Chovaji se jako by dabovali sami sebe. Krom toho neustale hraje hudba a vynucuje pocity. Takze je to jedna velka nahoda Ano. Uplne jakobych sledoval cernobilou ceskou limonadu v barvach. Nemastnou, neslanou, nasladlou. O cem to je? Pribeh o vose bez chutovych poharku. Poletuje si sem tam. Od kyticky ke kyticce. Cich, cich. U kazde ma jine halucinace. Kyticky rostou na jedne pasece? Situace a rozhovory na sebe navazuji asi jako tady. ()

Peť@n 

všechny recenze uživatele

Nic světobornýho..ale na skouknutí to jde...ani sem se moc nenudil...Ale podruhý bych na to stoopro nekouk... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Kdo vyhledává filmy typu : nechce ji ale pak ji chce- tak tohle je to ono a Roy Werner vás o tom přesvědčí,nebudete litovat :-) ()

Reklama

Reklama