Reklama

Reklama

Příběh jednoho zvláštního léta podle bestselleru Ann Brasharesové. Čtyři dlouholeté přítelkyně se musí poprvé rozejít na delší dobu. Na společném nákupu objeví podivné džíny, které všem perfektně padnou. Rozhodnou se toho využít a zůstat díky kalhotám v kontaktu. Každá dívka si džíny ponechá na týden a uvidí, jestli jí přinesou štěstí, pak je pošle dál. Za každým týdnem se skrývá příběh a i když mezi kamarádkami leží mnoho mil, stále existuje pouto v podobě putovních kalhot, které jim umožňuje sdílet radosti, lásky i strasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodovka o přátelství 4 holek. Zprvu se to jeví trochu otravně a uječeně, ale film si po chvíli najde tu správnou polohu. Máme tu 4 poměrně odlišné příběhy, které spojuje silné přátelské pouto a jedny nemyté kalhoty. Je to takový americký slaďáček s pěknými babami v hlavních rolích a co se týče dějové linky Alexis Bledel, tak i v překrásném prostředí řeckého Santorini. Právě tato část má u mě jasně navrch a to nejen díky prostředí a Alexis. Naopak příběh Blake Lively mi přišel trošku zbytečný a klidně bych se bez něj obešel. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Neznám moc filmů, které by měly tak otřesný název. Putovní kalhoty? No nazdar. Celé je to trochu násilné a chvílemi nudné. Hrdinky jsou ale poměrně sympatické a to je hlavní klad. Možná jsem už ale z filmů podobného typu (přece jen je to hodně pro náctileleté) vyrostla. Kdoví. Každopádně dvojka je o fous lepší. ()

Reklama

Zeek 

všechny recenze uživatele

No to byla ale blbost nebo to vlastně bylo sladké a hezké? Záleží co od toho očekáváte a jak se nad tím člověk zamyslí. Já to beru z té méně světlé stránky. Co jsem čekal, to se dostavilo. Je až neuvěřitelné, že středem pozornosti můžou být obyčejné kalhoty, nemluvě o tom, že se dá natočit i druhý díl. Vlastně se tedy jedná o čtyři krátké příběhy, které se "protínají" díky zmíněným kalhotám. Dejme tomu, že to není můj šálek kávy. Což pravda je, ale nakonec to sladké bylo a spousta lidí tyto filmy přímo vyhledávají. Nesmím zapomenout, že kladem byla krásná Alexis Bledel, takže hodnotím průměrně, 3*. Moje hodnocení: 55% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $39,053,061Tržby Celosvetovo $42,013,878║ Stačilo to trošinku prestríhať a mohla to byť ešte o kus príjemnejšia jazda s putovnými nohavicami, je tam zopár takých pomalších miest, kde sa príbeh neposúva ale rovnako tak aj niekoľko "nečakane" veľmi silných. Mladá herecká zostava zapôsobila a Ken Kwapis sa ukazuje ako dosť zručný režisér. /65%/ ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Začátky Blake Lively je tou nejzajímavější věcí na celém filmu. Komedii se to nepřibližuje ani trochu a na fungující drama to nemá nosný příběh a už vůbec ne dobrý herečky. Logicky filmu nepřidává i roztříštěnost filmu na 4 střepy, jen aby každá holka měla cca stejný čas pro svůj příběh. Nudilo mě to, Blake nezachrání všechno.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Brian, kamarád Tibby a Bailey, je v knižní předloze špinavě blond, o asijském původu tam není jediné zmínky. (delaware)
  • Pana Vreelanda, otce Bridget, ztvárňuje ve filmu skutečný otec její představitelky (Blake Lively) - Ernie Lively. (delaware)
  • Blake Lively prý na konkurz při obsazování hereček do role Bridget vešla do místnosti a než udělala cokoli jiného, položila na stůl svoji fotografii. Porota si myslela, že si z nich dělá legraci, ale potom, co po nějaké době opustila místnost, si všichni byli jistí, že právě ona je tou jedinou správnou Bridget, kterou hledají. (delaware)

Reklama

Reklama