Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Recenze (180)

JFL 

všechny recenze uživatele

Trojice nešikovných zlodějíčků, manžel zoufale se snažící zabít svou ženu, zhypnotizovaný otec rodiny, který si myslí, že je pták, a rázný britský zabiják nárokující si od každého odpověď na otázku „K čemu jseš v životě?“ - to je jen skromný výčet obskurních postaviček a jejich příběhů, s nimiž se zde setkáte. Survive Style 5+ sice nenadchne na úrovni dějových zvratů, propracovaných postav, nebo originality proplétání jednotlivých osudů, ale všechny tyto nedostatky hravě přebije svým stylem. Od sebemenšího závitu na kabátě až po zařízení sauny je všechno acidově ulítlé a neskonale cool. Survive Style 5+ je dvouhodinový trip v nejkřiklavěji zařízeném pokoji Love-Hotelu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je zejména a především vizuální a obrazový majstrštyk a "ráj pro oko" ... Už za to barevné, vypiplané, ostré, nápadité a úžasně sladěné prostředí si film zaslouží dobré 3* a hotovo ... No a co se týče děje a prolínání se pěti totálně bizardních úletů - příběhů ... no bomba prostě. Ale běžný divák nezvyklý těmto japonským filmovým záležitostem to asi vůbec nepobere (viděl jsem tedy mnohem šílenější věci, tato se drží ještě hodně při zemi, ale i tak ...). Film nepustí a drží, člověk kouká, hlava mu to nebere, pousmívá se, občas se zasměje nahlas, ale jen párkrát. Je mu jasné že Japonci prostě umí a v těchto bizardních šílenostech, které vám šrouby v hlavě překroutí do všech stran, vykroutí a zase zakroutí na úplně jiná místa, jsou prostě mistři. Kdo má tyto ujetosti rád a má sklon k japonské bizardní kinematografii, rozhodně doporučuji!! U ostatních nevím, nevím ... ale ten vizual je úžasný, takže třeba jen kvůli němu ... ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

9/10 Pro me docela rehabilitace asijskeho filmu posledni doby. Stylyzace je to sice odpudiva - ty interiery vypadaji odpudive stejne jako kterykoli trendy casopis, ktery se lidem z panelaku snazi nastinit, jak si maji svuj pribytek upravit - takovou barevnost by si nechal udelat snad jenom Sobotka po predvolebnim knokautu. Jinak ale svezi vanek invence. Tedy az na zde nekolikrat trapne opakovanou vetu what´s your function in life? co drti Vinnie mezi zuby pri jakemkoli setkani se sikmikem. Palec vzhuru! ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Totalni ulet ..byt pod vlivem asi me z toho hlava nebere. Predem me velice prekvapilo herecke obsazeni kde se objevila sposta znamych japonskych hercu otec slepice Ittoku Kishibe (Samurai) pronasledovaný manžel Tadanobu Asano (Samurai, Itchi the Killer) opravdu skaredy zlodej Yoshiyuki Morishita (Samurai, Itchy the Killer, Kill Bill) Sonny Chiba (Kill Bill) + Brit jak poleno oblibenec Guy Ritchieho Vinnie Jones prozmenu zase jako zabijak. Takze pokud se chcete vyplachnout poradnym asijskym uletem se spoustou znamych hercu tak smele do toho. What is your function in life_? ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Stačilo mi přečíst si obsah a už z něho jsem byl velmi zvědavý, o jakou šílenost se jedná. Pět příběhů totálně na hlavu, které se ve svém závěru spojí dohromady. Zní to lákavě že? To samé audio-vizuál, který tyto bizarnosti naprosto skvěle spojuje a dotváří (asi jedinný hodnotný prvek na filmu). Na druhou stranu, nemůžu si pomoct, ale nějak jsem tomu nepřišel úplně na chuť nebo to nebylo poslepováno tak, aby mě to celou dobu dokázalo až do konce bavit. Spíš naopak, nebylo tu nic, co by mě nakoplo a uvedlo do stavu transu. Místama jsem se párkrát hezky zasmál, ale taky se vám občas stává, že celou dobu něco sledujete a v závěru vám naskočí jen strohé "hm"? Asi nemám takovou slabost pro Japonskou kinematografii nebo to prostě za moc nestálo. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Žena navracející se ze záhrobí za celý film neřekne ani jedno slovo. (cubajz)
  • Manželka hrdiny první povídky (Tadanobu Asano) je ve filmu zabita celkem 7krát. (cubajz)

Reklama

Reklama