Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Recenze (180)

Jermann 

všechny recenze uživatele

Horor / Mysteriózní / Komedie / Romantický .. možná bych ještě dodal Drama. Je pozoruhodné, jak japonské snímky není nikdy možné jednoduše označit. Právě SS5+ je zářným příkladem dokonalého sladění několika žánrů a stylů do jednoho extrémně originálního, barevného a jedlého dílka. Nemůžu se nabažit .. a čím víc se na to koukám, tím víc se mi to líbí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Perfektný, nápaditý čierny humor podporený skvelou hudbou. Všetky bláznivé mini príbehy aj s ich ešte bláznivejším prepojením na konci som si užil a vychutnal. Nenudila ani sekunda. Najlepšie boli tie vymyslené reklamy, tie vážne nemali chybu :). Nemôžem zabudnúť ani na vizuálnu stránku, ktorá často prechádzala až do bizarnosti a gýčovosti, čo však nebolo na škodu, snímku to dodalo taký správny "fantasy šmrnc". Ázijský film opäť raz prekvapil, a to v plnej miere. 80/100 ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Ma to svoje slabe miesta, avsak pod 5* proste ist nemozem. Fantasticka a fantasticky pouzita muzika, vysoko stilizovany vizual preplneny mnozstvom detailov a tazko uveritelna zmes/mozaika postav, pribehov a humoru, ktora naviac v zavere prekvapivo zmeni tvár a vyusti do zaujimavej myslienky. Ak nemate napozerane viac japonskych kuskov podobneho razenia, tuto exploziu proste nevstrebete a nedocenite. Ak si naopak na japonskych "uletoch" pochutnavate, verim, ze Survive Style 5+ pre vas bude lahodkov. (9/10) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ten záver! Od scény s oknom; nič podobné som ešte nevidel. Keď sa to tak vezme, ani neviem, čo si o tom mám myslieť. Hodina a pol totálnej (a vtipnej) ujetosti, smerujúca k smutnému koncu? Smutnému dojemnému koncu, ktorý ma silu a dokáže vyvolať emócie (v závere sa dokonca dá hovoriť o katarzii)?Je obdivuhodné niečo také vôbec vymyslieť. Dostalo ma to, asi preto, že som čakal niečo úplne iné. Už len ten názov... a aj ten dáva zmysel. Divné, originálne a v určitých ohľadoch geniálne dielko, ktoré zákonite mohlo a muselo vzniknúť jedine v Ázii. Hodnotenie: 4+ ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se zamiloval do Reiky Hashimoto - víc kouzelnější manželku jsem opravdu neviděl. :-* ... :-D... Jinak se sluší říct hned na začátku: ten film rozhodně nekoresponduje s plakátem, který vypadá, že se jedná o drsný horor, ale kdepaaak! O horor se v žádném případě nejedná. Tenhle film je spíše skládanka několika méně či více provázaných příběhů, které jsou buď komediálního nebo rodinného charakteru. Za pár ujetých momentů a zbytečných nelogických scén ztrhávám 1 hvězdičku, jinak jsem ale velmi spokojený a příjemně překvapený. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Manželka hrdiny první povídky (Tadanobu Asano) je ve filmu zabita celkem 7krát. (cubajz)
  • Žena navracející se ze záhrobí za celý film neřekne ani jedno slovo. (cubajz)

Reklama

Reklama