Reklama

Reklama

A Challenge for Robin Hood

  • Slovensko Výzva pre Robina Hooda
Trailer

Obsahy(1)

„… a veškerý majetek budiž rozdělen mezi mé syny Rogera a Henryho a synovce Robina rovným dílem…,“ vydechl sir John de Courtenay v poslední vteřině před smrtí. Jak řekl, tak se mělo stát. Ale nestalo, když Roger bezprostředně po té přímo před svědky ve vzteku roztrhal otcovu závěť, a o něco později, teď už bez svědků, protože mnicha Tucka ukrytého za závěsem si nevšiml, vlastní rukou probodl bratra Henryho Robinovou dýkou, a bratrance z jeho vraždy obvinil. Robin s Tuckem prchli do Sherwoodského lesa, obývaného rebely, kde Robin s chutí v souboji dokázal, že mu šlechtickým původem neztěžkla mysl ani ruka, a pro své organizátorské schopnosti, když ještě před tím nové přízvisko Hood přijal, jejich vůdcem se stal. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

-soch- 

všechny recenze uživatele

Nemajte mi to milí užívatelia za zlé, ale mne sa táto verzia príbehu Robina Hooda páčila. Je to starý film, bez akýchkoľvek násilných akčných scén s hrdinami plnými dôvtipu a dobrodružnosti. Málokedy vydržím pri filme o Robinovi Hoodovi, ale tento moje oči pri obrazovke udržal a neomrzel ma. Jednoznačne lepšie ako seriál od BBC alebo Tajomstvo sherwoodskeho lesa. Film s Kevinom Costnerom sa mu však vyrovnáva. V slovenskom znení: MILO KRÁĽ, JÁN GREŠŠO, JURAJ KEMKA, ANTON VACULÍK, MIRO BABJÁK a iní. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,SRNA JE CHRÁNENÉ ZVIERA, CHLAPČE." ,,SME MENEJ AKO ZVIERATÁ?" ,, TO NIE, ALE AKO ZVIERATÁ SA MÔŽETE DO VÔLE NAPÁSŤ TRÁVY." __ Film dokonale spĺňajúci koncepciu pre ranné víkendové vysielanie v typickom hábite doby, kedy bol nakrútený. Necharizmatický hlavný hrdina stvorený v šablóne dokonalého (?) muža 20. storočia s nie až tak zeleným oblečkom a k tomu množstvo vtipných scén a hlášok, ktoré boli myslené vážne a naopak tie humorné sa minuli účinku. Príbehovo ponúka stále to isté čo aj iné filmy o Robinovi, no ostrovanom to asi na pobavenie úplne stačí. Oceniť treba tiež nakrúcanie v pekných exteriéroch a šerif z Nottinghamu je čo do podoby zrejme nejakým príbuzným Vincenta Pricea. (8. hodnotenie, 3. komentár k filmu) ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Naivní filmařský pokus o devadesátousedmou verzi notoricky známého příběhu. Opravte mě jestli se pletu, ale nebyl v jednom z úvodních záběrů de Courtenayského hradu vidět kolem sníh? Bylo to přesně v tu chvíli, kdy tak mocně kuňkaly žáby... Scénárista Peter Bryan si příliš hlavu nelámal, takže si Robin v rytířském souboji přede všemi se svým souputníkem klidně šeptá jako by se nechumelilo, což je ovšem až po té, co se zavázanýma očima šáteček z nohy letícího holuba sestřelí.... Dobrodružný může být na tomhle filmu jedině způsob získání jeho kopie, příběh samotný sotva. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Dobrodružstvá Robina Hooda v akomkoľvek prevedení ma asi nikdy neomrzia, aj keď nemuseli do úlohy Robina Hooda obsadiť práve tak nesympatického herca. Dej nenudí, akcia aspoň pobaví keď už nič iné. /60%/ ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Rok natoceni neni dostatecna omluva pro naivitu snimku, ale dobra, dalo se s tim castecne pocitat. Naprostou bezkrevnost ovsem neomluvi vubec nic. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama