Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krvavý Bill, sériový vrah Divokého západu, se vrací ze záhrobí a za smrt svojí nevinné sestry se chce pomstít každému, kdo se ocitne v jeho městě duchů. Záhadné městečko „Údolí soumraku“ hostí krvavé divadlo poté, co se masový zabiják a jeho eskadra pořádně hladových zombies rozhodnou zlikvidovat partu studentů střední školy, které právě na toto místo unesl jistý drogový dealer. Postupně všichni ze skupiny podléhají tajemné a bolestné smrti–nesmrti a počet nemrtvých obyvatel v podivném městě stále narůstá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Naběhnout s kamerou na Zombie Walk, stoprocentně dostanu lepší masky a herce a nejspíš i zajímavější děj. Občas k pousmání nad diletantismem všech a všeho, po většinu času však jen pustá nuda. ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Predokladám, že tento film označuje nejaké začiatky Asylum, ktoré ešte neboli až také zlé. Nemám dáko nič moc proti Asylum, aspoň sa dá dobre zabaviť na tych ich filmoch, ale tento bol predsa ešte akýsi taký iný, ako niečo medzi klasický zombie hororom kategórie B a novou produkciou Asylum. Skrátka nebolo to nič extra skvelé, ale aspoň pozerateľné a niektoré tie gore efekty neboli najhoršie, takže u mňa je to za 40% ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další výtvor od Asylum(u). Krvavej Bill a jeho eskadra smrti mě elkem pobavila. Asi to nebyl úmysl, ale chvilkama to bylo fakt vtipný. Dějově je to naprostá chujovina, herci jsou nevalní a kamera při akci naprosto šílená. Vyzdvihnout se ale určitě dá pár povedenejch songů, který ve filmu zaznějí. Určitě to ale není kousek na opětovné shlédnutí. Jako jednohubka u který si můžete vypnout mozek tenhle film posloužil dobře. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná blbost která sice naprosto ničím nevyniká a má hodně hluchých míst, ale prostě se na to dobře koukalo. Prostředí je tragické třeba když jsou celou dobu v poušti, utečou v z města a všude najednou lesy(WTF!). Nelogičnost postav nebere konce a začáteční honička je tak debilní že se musím smát vždy když si na to vzpomenu. Strašně nevýrazný postavy jsou též k smíchu....Ale co všechno je tu k smíchu ale já se tak náramně bavil. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Aniž bych dopředu tušil, že jde o jeden z prvních filmů od mé „oblíbené“ společnosti Asylum jsem byl docela zvědavý, jakéže to mají tvůrci plány s takovou postavou jako je William (Bloody) Anderson. Tento bývalý konfederační kapitán patřil mezi nejkrvavější a nejkrutější postavy divokého západu a četl jsem o něm spoustu knížek. Vedle Jesse Jamese patří k mým nejoblíbenějším knižním padouchům. Tady jsem však zůstal v šoku, cože z něj tvůrci udělali. Nečekal jsem žádné zázraky, ale takovou sračku taky ne. No ono není ani moc čemu se divit, když vám nejde ani tak o kvalitu snímku, jako spíš o to, vyrýžovat na blbých divácích co možná nejvíc peněz. Ke „štěstí“ stačí posbírat pár béčkových, nebo lépe řečeno céčkových herců, omrknout zombie festivaly, postavit pár papundeklových baráků a hurá jdeme točit. Přestože prvotní myšlenka vypadá docela zajímavě (teď myslím samotný tvůrčí nápad o pomstě a zombie městečku), tak jeho provedení je doslova tragické. Stačí jen sehnat dostatečné množství primitivů, kteří budou špinaví běhat před kamerou tam a zpět, do toho bude někdo vydávat dávivé zvuky, následně vystříkne menší proud malinovky, ozve se řev a kamera následně zabere výstřih hlavní hrdinky, nebo pěkné nohy černošky. Někdo si u toho zaslintá, jiný nevěřícně zakroutí hlavou. Ale tak hlavně že se u toho někdo pobaví. Já tedy rozhodně ne! Slabých 30% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama