Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amón, padlý anděl ničitel neboli anděl smrti, se po několika tisíciletích probouzí, aby oživil svého syna. Obra, který se má dle proroctví postarat o zánik lidstva... (oficiální text distributora)

Recenze (41)

J.Mayen odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem asi 30 minut, víc se fakt nedalo a raději jsem si zahrál Residenta Revelation,nevim jestli tak bude komentář hodnotný,ale snímek jsem dal z toho důvodu, že běžel vyjímečně od 20:00 a později by mě ani nenapadlo si film pustit.Proč film vidět? Jednak z důvodu, aby se vaše ratolesti do max 6 let věku mohli pobavit nad touhle snůškou hoven a druhak je tu možnost vidět snad jedny z nejhorších efektů, který mohla vyprodukovat snad stará amiga nebo atárko. O blbym humoru a mlácením pažbou do mumie je snad i zbytečný se rozepisovat. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Poměrně příjemné béčko s průměrnými (nikoliv hrubě podprůměrnými nebo vyloženě trapnými!) dialogy a se sympatickým nadhledem (Pozor padá kamení, Věděl jsem, že se mi bude hodit dětství se starší sestrou nebo konverzace typu "Ted tě zabiju - Splníš mi poslední přání?-Ano, ale ne, jestli je tvoje poslední přání, abych tě nezabil - Nene, i když, pravda, taky mě to napadlo"). Triky jsou úsměvné, herecké výkony taktéž (rvačka u džípu, hehe), ale viděl jsem mnoho, mnoho větších nesmyslů.. ()

Reklama

Evonichna odpad!

všechny recenze uživatele

I na kocovinové válení, při kterém zkousnete ledajakou p..ovinu, tak tohle prostě nešlo. Nechápu, jak může vůbec něco podobného vzniknout, vždyť to jsou zbytečné prachy i čas lidí, kteří se na tom podíleli. Otázkou je, jak se kdo podílel, páč výsledek vypadá, jako kdyby toto vzniklo pod rukama nějakých zmaštěnců s IQ houpacího koně, kteří si hrají na filmaře. Je to hodně špatně udělaná haluz. Nedoporučuji nikomu. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Ve druhé polovině stopáže se objeví pár hlášek, které jsou docela originální a vtipné. Pokud si vzpomínám, jejich nástup odstartuje lakonický varovný nápis "Pozor, padají kameny". Jenomže to je asi tak jediný klad, který mě momentálně napadá. Námět je fajn - v podstatě by to vůbec nebyl špatný film ... kdyby se přestal brát vážně a zaměřil se výhradně na komediální prvky. Myslím, že tahle poloha by mu docela seděla - při troše štěstí mohla vzniknout jedna z těch báječných parodií, kde je možné akceptovat i nedokonalé, leč zábavné triky. Nic takového se nestalo - výsledek je sice dosti žalostný, ale zároveň sledovatelný bez jakýchkoli trvalých následků. ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Arabsky vyhlížející padlý anděl a jeho syn - třináctimetrová mumie, vyprahlá poušť s ideálními podmínkami pro zachování mumifikovaných, v níž je ale - jak se později dozvíme - zároveň obrovská přehrada s tisíci hektolitry vody a kdybyste náhodou nepostřehli scénu, ve které padá počítačové kamení, upozorní vás na to cedule ,,Pozor, padá kamení". Prostě luxus :D ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama