Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komorní drama vypráví nezávislé příběhy několika Newyorčanů různého etnického původu, kteří se potkávají ve starobylé brooklynské kavárně u Raskina. Židovský majitel kavárny právě oznámil své rozhodnutí místo prodat, aby poskytl prostor novějšímu a elegantnějšímu zařízení. V průběhu jednoho pracovního dne příběh boří konvenční představy o sociální a rasové rovnosti. Jestli si myslíte, že odhadnete obyčejné lidi podle vzhledu, tak se znovu zamyslete. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Nomád 

všechny recenze uživatele

Parádní obyčejný film o obyčejných lidech. Bez efektů, zbytečných akčních scén a podobně. Ostatně dostatečné drama pramení z toho, že je majitel restaurace nucen ji prodat a nějakých 20 lidí kvůli tomu přijde o práci. Skvěle vystavěné mikropříběhy jednotlivých lidí ukazují, jak se v životě všechno neustále mění, jak se seběvědomá manažerka mění v malou holku apod. Moc pěkný, ačkoli vyústění mohlo být jasnější. Úplný závěr je trochu jako didaktický příběh s otevřeným koncem. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Není to film o bohatých a báječných Američanech s dokonalým chrupem, perfektním účesem, skvělou postavou ve značkovém oblečení a s úžasně vzrušujícím povoláním. Ne, je to o obyčejných lidech pracujících v jedné obyčejné restauraci, která se navíc bude brzy zavírat a místo ní má vzniknout luxusní podnik. Jenže . „nemůžete smýt všechny barvy a zachovat stejnou příchuť“. Problémy všedního dne se všemi nepříjemnostmi a konflikty (soukromými, pracovními, osobními). ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama