Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 9/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// PLUS: satirické, zábavné, vtipné, komické a parodující, vše bez cenzury, Steven Seagal jako Drtikul, Ál-kulajda, jak Američani vyřešili svoji obezitu, a spousta dalších hodně trefných zpráv MÍNUS: není asi pro každého, (středo)evropan nemusí všechny narážky pochopit, je to za hranou běžných filmů, takže se to nemusí líbit každému./// Shrnutí: Během první půlhodiny jsem se smíchy málem potrhal. Ne vše je vtipné, ale trapně jsem se necítil. Bavil jsem se. Tvůrci dokonale využili Amerických slabin a nebáli se na ně poukázat a zasmát se jim./// Celkem 72%/// ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

dost ujetá šílenost ve které se střídají scény které sou tak vtipné až vám to rve koule,pak zas přijdou scény ve kterých jen nepochopitelně kroutíte hlavou.nestandartně pojatý filmek který je nám naservírován v podání večerních zpráv,což je opravdu rarita.chtěl sem dát tři ale nakonec dám o jednu víc,páč se film dotýká dost žhavých témat a nebere si žádne servítky. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tady úplně doslovně souhlasím s uživatelem Malarkey. Skvělá a zábavná věc ve formě televizních zpráv. Zpočátku skvělé, postupně ale ztrácejí dech a trochu nudí v důsledku opakování se určitých kategorií vtípků. Některé hlášky jsou fajn, jiné slabší, jiné neutrální a jako celek je to takový rozpačitý výsledek, kdy vlastně nevím, na jakou stranu se přiklonit, takže zůstanu u obstojného průměru. Některé hlody byly ale vážně klenoty humoru a sedly mi neskutečně, každopádně 90minutový formát je zkrátka trochu moc a věřím, že seriálová verze z roku 2011 bude daleko údernější. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Nebýt fanoušek Seagala, bůbec by mě nenapadlo se na to podívat a to by byla velká škoda, protože bych byl ochuzen o jednu z lepších parodií poslední doby!! Amerika dostává na prdel od samotných američanů stylem hodně bizardním, za to poměrně zábavným!! Určitě všechny vtipy nejsou povedené, ale většina je, nudit se určitě nebudete!! Jednou větou: Myslim, že o těchto dvou chlapíkách - Tom Kuntz, Mike Maguire - ještě uslyšíme!! ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

7/10 - "Faktem je, že sme se za posledních devadesát minut něco dozvěděli všichni. Já teď vím ze Irové mají velké bradavky. Dozvěděli sme se, že filmový kritici jsou jen banda buzerantů. Ale hlavně sme zjistili, že ten podivný vliv korporací na spravodajstvi nás chrání před terorismem...... Hurá lidičky, neska si zasune každej" Pro příznivce černého, fekálního, trapného a rasistického humoru je tato Česká soda po americku jasná volba... Melissa Cherry, Drtikul a Ahmed s Ahmanem vám ukážou jak to v tý Americe vlastně chodí. =) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama