Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se, bavil jsem se, slzel jsem smíchy a je mi úplně jedno, zda mne rozesmál humor geniálně vychytralý či zda se jednalo o pouhou kanalizační záležitost. Rád se za srandu odměním hvězdami, ale tu pátou nemohu s klidným svědomím udělit, neboť na některé fórky patrně dokáže správně reagovat pouze skutečný příslušník hamburgery zdegenerovaného národa. ()

thommas 

všechny recenze uživatele

Na začátku byla Amerika tak, jak ji znáte. A potom se začala cibulka loupat... Relativně inteligentní satira na (nejen) americká masmédia. Tvůrci si berou na mušku opravdu vše, co se US médií týče, od celebrit až po terorismus. Kvalita jednotlivých skečů je značně nevyrovnaná, ale to plně vynahradí vědomí, že po dlouhé době je tu "parodie", u které se nemusíte cítit trapně, protože by hlavní hrdinové několikrát za sebou dokazovali, že také občas mívají střevní potíže. ()

Reklama

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Fuuuha tak krutá vec, síce žiadny dej to je pravda, ale je tu veľká kopa strašných haluzí, ktoré stoja za to, proste ako si kruto robia prdel z veľmi vážných či už celosvetových alebo ľudských problémov ma vzalo, prosto krutózna nádielka krutózneho humoru, trochu ma sklamalo že Seagal sa na to dal, komédia mu absolútne nepristane a k tomu si tam robí haluz sám zo seba, ale zase treba uznať, že jeho COCKPUNCHER bol úplne brutálny :D:D:D ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Mohlo to bejt dobrý dílo, ale to by se nesměly mísit až geniální momenty s totální trapností. Jako kdyby oheň a voda zápasili proti sobě. Nejvíc mě asi dostala scénka kde se ten rádobynegr dostal do basy kvůli svýmu hiphaphop stylu. Kéž by takhle skončili všichni wiggeři. :-D Klasický komediální béčko, ale nápad dobrej. Jen ta realizace... ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že filmu ke konci znatelně dochází dech. To, co je v první polovině trefně ironickou satirou na (nejen) americkou společnost, se ve druhé půli zvrhne v trapný kýč, který nebaví, neodsejpá, jenom drrrhne a drrrrrrrhne. Některé reportáže mi ale v paměti zůstanou a na film "Drtikul" bych se s chutí podívala! :) 60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama