Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

ladko 

všechny recenze uživatele

Aj keby sa celý film skladal z absolútnych trápností, tak už len za časť s rozhovorom s Mellisou Cherry prekladaným ukážkami jej videoklipov by som dal Onion movie 5 hviezd. Som si želal, aby sa tá časť nikdy neskončila a aby sa moderátor pýtal "And what about the song...." donekonečna - geniálne a prekliato vtipné. Ale Onion movie našťastie obsahuje aj kopu ďalších skvelých scén, ktoré zaručia výbornú zábavu. Slabšie scény zaniknú v svetle tých geniálnych. Humor je absurdný, politicky absolútne nekorektný, drsný, ale hlavne fungujúci. Prečo to nešlo do kín namiesto ostatných trápnych paródií s Movie v názve, je mi záhadou... ()

Safenat 

všechny recenze uživatele

Často jsem si připadal, jako bych sledoval americkou verzi Monty Pythonů; samozřejmě na "jemný a kultivovaný" (not!) humor Pythonů toto nemá ani zdaleka, ale také tu dobře funguje moment absurdní komičnosti a kritického postoje k dění ve společnosti. Skeče s arabskými teroristy jsou geniální, stejně tak s klonem Britney a Steven Seagelem (a to nejlépe dohromady), dalších pár je velmi dobrých (ozbrojený lupič), další jen dobré, jiné (a těch je tak polovina) trapné a předvídatelné a některé i nechutné... potom dlouho nic a pak je skeč s jeptiškou, na který asi nezapomenu do konce života :) ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Maximálne, ale fakt maximálne ujeté! Skôr ako o film sa jedná o zmesku skečov, pričom niektoré sú nehorázne geniálne, niektoré povedzme že sa dajú a ten zvyšok je sračka. Nad všetkým samozrejme tróni sám veľký (doslova!!!) Steven Seagal, ktorému je jedno či hrá v komédii, akčnom filme alebo nebodaj Hamletovi- ten istý výraz...skrátka Cockpuncher!!! :) Vadí mi len jedna vec...Autori si snáď mysleli, že tvoria nejakú inteligentnú satiru a inotaj, snažili sa akože sebaparodovať..pôsobilo to dosť kontraproduktívne a kŕčovito. Inak je to úlet vhodný na žúrky, úúúchylárna... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Vtipné, pobavilo mě to (někdy i místy trošku znechutilo), ale myslím si, že mnohem lepší jsou jen samostatné videa a zprávy The onion, než celý film, který se stejně skládá z několika desítek útržků, ač je fakt, že na konci se většina z nich spojí.. to asi abychom právě neměli ten pocit, že nic s ničím nesouvisí. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Extrémní šílenost, v které se spojuje satira nad světem americké televize a snaha být zábavný jakýmkoliv možným způsobem. Cameo Setevena Seagala je naprosto fantastickou sebeparodujícím zážitkem, kterým mi Steven dokázal, že i on má smysl pro humor a je realistou. Možná překvapí 3*, když film je prakticky skvělý, ale některé vtípky a momenty by mohli být nejen lepší, ale i originálnější (jen aby pak té originality nebylo příliš...pravda). Přesto doporučuji každému, kdo trochu zná americkou televizi. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama