Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Maximálne, ale fakt maximálne ujeté! Skôr ako o film sa jedná o zmesku skečov, pričom niektoré sú nehorázne geniálne, niektoré povedzme že sa dajú a ten zvyšok je sračka. Nad všetkým samozrejme tróni sám veľký (doslova!!!) Steven Seagal, ktorému je jedno či hrá v komédii, akčnom filme alebo nebodaj Hamletovi- ten istý výraz...skrátka Cockpuncher!!! :) Vadí mi len jedna vec...Autori si snáď mysleli, že tvoria nejakú inteligentnú satiru a inotaj, snažili sa akože sebaparodovať..pôsobilo to dosť kontraproduktívne a kŕčovito. Inak je to úlet vhodný na žúrky, úúúchylárna... ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

7/10 - "Faktem je, že sme se za posledních devadesát minut něco dozvěděli všichni. Já teď vím ze Irové mají velké bradavky. Dozvěděli sme se, že filmový kritici jsou jen banda buzerantů. Ale hlavně sme zjistili, že ten podivný vliv korporací na spravodajstvi nás chrání před terorismem...... Hurá lidičky, neska si zasune každej" Pro příznivce černého, fekálního, trapného a rasistického humoru je tato Česká soda po americku jasná volba... Melissa Cherry, Drtikul a Ahmed s Ahmanem vám ukážou jak to v tý Americe vlastně chodí. =) ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Mělo by to být spíš na 3***, protože ačkoliv některé scény jsou skvělé, občas je film i trochu nudný. Ale když se na scéně objevil Steven Seagal, bylo o 4**** rozhodnuto.) Stylem mi to dost připomíná Robot Chicken a trochu i South Park, některé scénky jsou zábavné, některé ne, některé jsou originální, některé ne (sprint hluchých byl v Monty Pythonech před třiceti lety!) ale celkově je to příjemná zábava. 75% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tady úplně doslovně souhlasím s uživatelem Malarkey. Skvělá a zábavná věc ve formě televizních zpráv. Zpočátku skvělé, postupně ale ztrácejí dech a trochu nudí v důsledku opakování se určitých kategorií vtípků. Některé hlášky jsou fajn, jiné slabší, jiné neutrální a jako celek je to takový rozpačitý výsledek, kdy vlastně nevím, na jakou stranu se přiklonit, takže zůstanu u obstojného průměru. Některé hlody byly ale vážně klenoty humoru a sedly mi neskutečně, každopádně 90minutový formát je zkrátka trochu moc a věřím, že seriálová verze z roku 2011 bude daleko údernější. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Už snad tisíckrát se stalo, že tvůrci skvělých seriálů nezvládli celovečerní stopáž. Tohle je přesně tenhle případ - někdy je to sranda, většinou je to hodně, hodně odvážné a kontroverzní (a politicky nekorektní), často je to také bohužel trapné a nechutné. Pokud neznáte Onion News na youtube, tak se na to určitě podívejte - ve srovnání s filmem jde o mnohem sofistikovanější humor. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama