Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Extrémní šílenost, v které se spojuje satira nad světem americké televize a snaha být zábavný jakýmkoliv možným způsobem. Cameo Setevena Seagala je naprosto fantastickou sebeparodujícím zážitkem, kterým mi Steven dokázal, že i on má smysl pro humor a je realistou. Možná překvapí 3*, když film je prakticky skvělý, ale některé vtípky a momenty by mohli být nejen lepší, ale i originálnější (jen aby pak té originality nebylo příliš...pravda). Přesto doporučuji každému, kdo trochu zná americkou televizi. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Místy je film vtipný a místy vtipný není. Tak už to bývá. Ze soudku toho, co bych si dovolil zkritizovat výrazně, bych vytáhl pouze naprosto překombinovaný závěr, který byl bída a utrpení. Jinak jednotlivé skeče jsou fajn. Mají hlavu i patu a bavit se u nich rozhodně dá. Za sebe dávám zasloužené 3*. ()

Reklama

Freemind 

všechny recenze uživatele

Už snad tisíckrát se stalo, že tvůrci skvělých seriálů nezvládli celovečerní stopáž. Tohle je přesně tenhle případ - někdy je to sranda, většinou je to hodně, hodně odvážné a kontroverzní (a politicky nekorektní), často je to také bohužel trapné a nechutné. Pokud neznáte Onion News na youtube, tak se na to určitě podívejte - ve srovnání s filmem jde o mnohem sofistikovanější humor. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opravdu vydařená parodie podávaná jako televizní zpravodajství (něco jako TELE TELE, ale mnohem lepší), kde kvalita klipů sice trochu kolísá, ale ty dobré drtivě převažujou. Nejlepší: černoch hledající práci v bance, vládní program vězeň do domu, zpěvačka Melissa Cherry popírající, že její songy nejsou vůbec sexuální, národnostní stereotypy, penis people a další. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Je to na rozmezí mezi 2-3 hvezdicek, některé gagy jsou fakt totální a člověk se baví, ale potom příjdou tak hluchá místa a trapnosti, že si člověk říká že to snad ani není možné aby se dvě takové scény potkaly v jednom filmu. Steven Seagal je úlet :o) stejně tak i narážky na černochy a bělochy co si hrajou na černochy to jsem se fakt nasmál... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama