Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (156)

evelouch 

všechny recenze uživatele

Achjo! Neházejte prosím Paris Hilton do krabice s názvem ANTIHEREČKA. Fakt umí celkem hrát. Film je plný originálního humoru, drahých značek, namyšlených slečinek a sexu. Nebýt těch všudypřítomných vtípků o rozmnožování bych asi dala i pátou hvězdu.Film se mi líbil, pobavila jsem se, závěr hezký....koukla bych se znova. Paris sice paroduje samu sebe, ale je to vtipné, a všichni to jistě pochopí:) ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! Tak ale čo sa dalo čakať keď v hlavnej úlohe bola profesionálna herečka Paris Hilton, ktorá má nesmierne veľa skúseností s herectvom.. a teraz ju všade pchajme lebo je slávna juuu tešíme sa.. A tí režiséri si mysleli, že toto bude vtipné a zaujme to široké spektrum mladých divákov lebo sa tam preberal sex?! ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Paris Hilton hraje to, co hraje celej život - totální píču a musím uznat, že tu roli zvládá dokonale, ale ještě aby ne když jí hraje celej svůj život. Komediálních scén je ve filmu hromada a u většiny z nich mi bylo trapně za všechny zúčastněné a čekala bych, že po filmu spáchaj hromadnou sebevraždu. Jediná holka co mě tam nesrala, byla Paula Garcés, která ale nebyla šťastná volba, protože je hezčí než Hiltonová už od začátku filmu a to i bez tuny mejkapu na hubě. Nikoho tak nemůže překvapit, že Paris přebere kluka a vytře si s ní prdel. Co se povedlo je stádo koz, co se na mě z obrazovky valilo v několika vlnách a pak ještě fakt, že jsem se asi 2x uchechtla. Je pravda, že jsem si během filmu stihla vyžehlit, zalejt kytky a dokonce se zkouřit, každopádně jsem čekala podstatně větší píčovinu ve stylu debilního humoru jako byl třeba ve filmu Modelky na zabití. Tohle je sice kundovina, ale netiká mi v oku, nekrvácím z nosu a ani si šíleně nemumlám sama pro sebe a nekejvu se dopředu a dozadu. Takže vyhodnocení tohohle díla jako sedmýho nejhoršího filmu všech dob mi přijde jako kolosální kokotina. A že se mnou milej uživateli CSFD nesouhlasíš? Trhni si! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ani účast „největší umělkyně naší doby“ Paris Hilton, ani nezkušená režisérská dvojice, ani zástup rádoby herců a hereček známých z béčkových hororů nebo stupidních studentských komedii, ba ani umístění v top ten nejhorších filmů ČSFD – nic mne neodradilo. Neměl jsem brát jasně dané indicie na lehkou váhu – moje chyba :( ()

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Pry ma jit o sexy komedii-sexy ztelesnuje asi Paris Hilton,ktera vubec,ale vubec neumi hrat a vtipna rozhodne neni a nikdo jiny z "hercu"take ne,takze nejde vlastne ani o komedii.Jde o usmolenou teenegerovskou usmudlaninu,kde podle meho nebyl ani scenar a vse se vymyslelo na place.To same plati i o rezii,takze koukat na to doporucuji jen ve znacne podrousenem stavu,nebo za trest.Jasna a cista nula. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)
  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama