Reklama

Reklama

Darkness

Obsahy(1)

Malá komunita je obléhána upíry. Poté, co sleduje zpustošené přátele v samoobsluze, jde osamělý lovec bojovat s nemrtvými – vyzbrojen brokovnicí, motorovou pilou a svěcenou vodou. Později najde další přeživší a snaží se zůstat naživu dost dlouho na to, aby bojovali s Liven (Randall Moore) – králem upírů. (JasonCZ)

Recenze (4)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nízkorozpočtovej splatter jak víno. Jde o takovou raritku která se hůř shání .Příběhově je to nudná chujovina se spoustu zbytečné vaty okolo. Herecky je to odpadová záležitost. Vše táhnou gore efekty. Je evidentní, že většina rozpočtu ( kterej byl určitě minimální ) padla právě na gore. A vyplatilo se. Místy je gore opravdu vydařený. Sedla mi i hudební stránka filmu. Díru do světa tenhle film neudělal a ani neudělá, ale určitý kouzlo se mu upřít nedá. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost dělaná s láskou k hororu. Upír který když někoho kousne tak se stane jeho osobní zombie. Takže tu máme 2 nejvíce oblíbené monstra. Společně s gore dělá film pro fanouška hororu solidní orgasmus. Nicméně narozdíl od kolegy tady musím nesouhlasit s hudbou, ač je jakkoliv dobrá tak se sem maximálně nehodí a totálně dokáže zkazit scény. Gore je naprosto luxusní a je ho celkem dost. Nečekejte herecký koncerty ale zatraceně zábavnou podívanou. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtovej ultra-gore-vampire-zombie-splatter. Jednoduchej děj, vampýroidní zombíci napadli malý městečko a prahnou po krvi a banda mladejch před nima utíká. K tomu se střídá říznej thrash-death metalovej hudební doprovod s elektro-ambientníma zneklidňujícíma plochama. Právě ty tomu dodávají navíc ten správně apokalyptickej ráz. Výborně pekelná je scéna jak vůdce upírů-zombíků vylézá ze země a kamera ho zabírá z velké dálky a vidíme černou siluetu vstávající na kopci - tomuhle dávám velké plus. No a kapitola sama o sobě je gore - tady se maskéři fakt hecli a to co zde uvidíme je fakt neskutečnej a výborně zvládnutej splatteroidní nářez. Když k tomu připočítám řádně ponurej a nejistej závěr, tak to máme jasnou pětku za suprovou žánrovku s velkou přidanou hodnotou :-) . Dík za tip Alberte ;-) ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Tento horor se velmi těžko zhání,jelikož o něm nikdo neví a hlavně ho nezná a já jsem rád že ho mám.Opravdu skvělé provedení a natočení tohoto bucharu byl skvělý nápad. ()

Reklama

Reklama