Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život v 21. století má přesně vymezená pravidla. Celý svět ovládají militantní kulty a svoboda jednotlivce již neexistuje. Kdo chce přežít, musí se řídit jejich zákony. Kdo neuposlechne a překročí hranice poslušnosti, ten je v rukou „Sheperdů“ a čeká na něj jistá smrt. Zóny mimo povolení kontrolujíc „Sheperdové“ – bojové skupiny zabijáků, kteří zabijí každého zbloudilce. Jeden z nejlepších (C. Thomas Howell) má již plné zuby zabíjení a rozhodne se odejít ze skupiny a ušetřit tím zatoulanou oběť. Bude moci vůbec přežít a zachránit sebe i odsouzence? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za úvodní fór s kanadským satelitem, ale tím veškerý humor skončil. Následuje klasické klišé - zabiják s traumatem, který pomáhá ženské s nemluvícím klukem dostat se pryč a mezitím se pomstít. Mezi tím vším nový náboženský šílenec, rozstřílené sochy svatých, kupčení s penězi a otroky, padající kříže. Laciná papundeklová výprava. Trochu mi to svým stylem připomnělo seriál Jericho. Celkově je to zbytečně dlouhé, s divnými postavami, zdlouhavými záběry laciných přestřelek pistolek s bouchacími kuličkami a očekávaným koncem. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Hudba : Donald Quan. Kamera : Graeme Mears. Režie : Peter Hayman. Scénář : Nelu Ghiran. Kanadský pokus o sci - fi z naší nedaleké budoucnosti. Hrozné herecké obsazení, šílený scénář a skoro dementní hudba. ()

Reklama

Reklama