Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být spravedlivá odplata, ale z pronásledujícího se nakonec stal štvanec. Rodina Kenta Taggarta, stejně jako v té době stovky dalších přistěhovalců, míří na západ, aby tu hospodařili na půdě zakoupené od státu. Jejich záměry ovšem ani trochu neschvaluje místní rančer Blazer, který se svým synem Rusty Bobem a dalšími kovboji Taggartův dobytek rozežene. Při následné přestřelce je Kent zraněn a může jen bezmocně přihlížet povraždění svých rodičů Rusty Bobem. Kent sice záhy vraha vystopuje a ve férovém souboji na kolty před zraky starého Blazera zastřelí, netuší ovšem, že rančer už mezitím najal zabijáka a vypsal na jeho hlavu odměnu pěti tisíc dolarů. (dopitak)

(více)

Recenze (4)

Mol 

všechny recenze uživatele

Miluju Dana Duryeho. Ty jeho role gaunerů se smyslem pro humor :) Mno a pochválit musím i Taffarta. Pořádně ostrej hrdina, žádnej sráč!! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicky produkt westernovej inflacie zo 60. rokov. V 60. rokoch sa tocili uz 100 -ky westernov rocne pomaly, najotrepanejsim klise bola kradez koni. Tu je sice vrazda rodicov a rozohnatie stada hovadzieho dobytka, ale rezisersky je to mdle, dialogy su nudne a spatne, par prestreliek to potom u znezachranilo : 35 % ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Maličko naivní western, ve kterém jsou Apačové opět líčeni jako tupá stvoření, která při útoku bezcílně objíždí kolem nedokonalé vozové hradby několik obránců, a když jich dost popadá z koně, stáhnou se z dostřelu. Pochvalme však mladého Tonyho Younga v roli mstitele Kenta Taggarta, jehož mužný zevnějšek a drsný hlas k sobě patří jak jezdecké boty a ostruhy. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • David Carradine v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama