Reklama

Reklama

Box Car Racer: I Feel So

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Kanada / USA, 2002, 4 min

Obsahy(1)

Hudební videoklip k pilotnímu singlu “I Feel So“ mohli poprvé fanoušci vidět 7. července 2002. Box Car Racer je sólový projekt Thomase DeLonga (Blink 182, Angels and Airwaves), jehož stejnojmenné album vyšlo 21. května 2002. Thomas DeLonge si do projektu pozval dlouholetého kamaráda Davida Kennedyho a kolegu z Blink 182, bubeníka Travise Barkera, kvarteto doplnil basista Anthony Celestino. Videoklip je součástí DVD singlu Box Car Racer a singlu “I Feel So“. (Stocki)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americká hudobná skupina Box Car Racer bola aktívna len tri roky. Od 2001 do 2003. Táto skupina je v podstate akýsi sólový projekt, či ak chcete bokovka, gitaristu a speváka Toma DeLongea a bubeníka Travisa Barkera, dvoch členov neo-punkovej formácie Blink 182. Natočili jediný štúdiový album, ktorý niesol rovnaký názov ako samotná kapela. Vyšiel dvadsiateho prvého mája roku 2002 pod značkou vydavateľstva MCA Records. Jeho súčasťou je aj pieseň "I Feel So". Je to v poradí prvá, úvodná skladba. Bol ku nej vyprodukovaný tak trocha poltergeist horrorový videoklip. *** ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Celé to cédé se Tomovi povedlo, nejvíc mám rád Elevator... ale to bude asi tím, že si přizval Marka, jehož hlasoví fond mám raději :) ()

Ompus 

všechny recenze uživatele

K nejlepší písni celého projektu i nejlepší video. Perfektně odpovídá "temné" stylizaci celé kapely a hlavně jejich hudby. Tma, zatmívačky, roztmívačky, strach, křik... ()

Reklama

Reklama